Autor Wątek: (S) Wędki Dragon MegaBaits Black Shadow Feeder 390 cm x 2  (Przeczytany 1019 razy)

Offline FanFeeder

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 34
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Witam,

Pozwalam sobie wrzucić mój pierwszy post na giełdę. Na sprzedaż trafiają dwa wędziska:

Dragon MegaBaits Black Shadow Feeder 390 cm c.w. 150 gram.

W komplecie 3 węglowe szczytówki 3 OZ, 4 OZ i 5 OZ.
Wędka w stanie idealnym, raz lub dwa razy na wodą.
Porządny i mocny feeder na nasze największe rzeki. Koszyk 120 + zanęta nie robią na nim wrażenia.

Cena 330 zł do negocjacji czyli ponad stówa różnicy w stosunku do najniższej ceny na popularnym portalu z ogłoszeniami.

Dragon MegaBaits Black Shadow Feeder 390 cm c.w. 120 gram.

W komplecie 3 węglowe szczytówki 2 OZ, 3 OZ i 4 OZ.
Wędka w stanie idealnym, nie więcej niż cztery raz nad wodą.
Uważam, że ciekawy i bardzo uniwersalny feeder. Sprawdzi się przede wszystkim na rzece, ale moim zdaniem również pod ciężką metodę i większe ryby (moja teoria, bo sam nie zdążyłem sprawdzić).

Cena 280 zł do negocjacji czyli też ponad stówa różnicy w stosunku do najniższej ceny wiadomo gdzie.

Wędki w stanie idealnym, złącza bez śladu rysy, korek bez najmniejszych uszkodzeń, wędki oczywiście z oryginalnymi pokrowcami, żadnych napraw itp.

Preferowany odbiór osobisty na terenie Warszawy i bardzo szeroko pojętych okolic. Ewentualnie do ceny koszt wysyłki. Zapraszam :)

"Ale w jednym i drugim przypadku musi mieć w sercu tą iskrę, ten żar który rozpala wyobraźnie i sprawia, że tęsknimy za kolejną wyprawą, za kolejnym sezonem. Sposób na życie, sposób myślenia: Ja, natura, ryba, pasja, wyzwanie, tajemnica."

Tench_fan

Offline FanFeeder

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 34
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: (S) Wędki Dragon MegaBaits Black Shadow Feeder 390 cm x 2
« Odpowiedź #1 dnia: 21.07.2020, 18:55 »
Temat zamknięty.  .
"Ale w jednym i drugim przypadku musi mieć w sercu tą iskrę, ten żar który rozpala wyobraźnie i sprawia, że tęsknimy za kolejną wyprawą, za kolejnym sezonem. Sposób na życie, sposób myślenia: Ja, natura, ryba, pasja, wyzwanie, tajemnica."

Tench_fan