Mam do sprzedania:
- 2x kołowrotek Dragon FD 730iX
Kołowrotki mocno używane, widać to po nich. Są poobcierane, zdarzają się drobne odpryski lakieru. Jednak mechanizm działa perfekcyjnie i jeszcze nie jeden rok komuś posłużą. Do obydwu jest po zapasowej szpuli w stanie idealnym.
Cena nowego około 230 zł
Moja cena 250 zł za dwa + 10 zł koszty wysyłki.- 2x wędka Cormoran GF Pro 360/150
Wędki w stanie idealnym. Może troszkę odbarwiony korek w miejscu, gdzie się ręką trzyma. W sumie łowiłem na nie kilka razy w życiu i tak stoją w szafie. Blank w stanie idealnym. Na jednej zauważyłem dopiero teraz przy czyszczeniu, że jest jakaś drobna skaza pod lakierem firmowym (widać na zdjęciu). Nie ma to żadnego wpływu na pracę wędki.
Nie są to żadne sztywne pały dla dziadów. To poprawne budżetowe kijki na rzeki o średnim uciągu. CW moim zdaniem zawyżone. Sam dałbym im tak ze 120-130 g
Cena nowego około 230 zł
Moja cena za dwie 300 zł + 15 koszty opakowania i transportu.-
Wędka Browning Backfire Method 330/60Stan idealny. Niestety, złamałem szczytówkę 1,5 oz przy górnej przelotce. Dołączam do kija, bo jak ktoś umie może ją sobie przyczepić i będzie krótsza kilka cm. Bardzo fajny paraboliczny blank. Przy dużej rybie gnie się po rękojeść.
Cena nowej około 360 zł
Moja cena tylko 200 zł (przez tę nieszczęsną szczytówkę) + 15 koszty opakowania i transportu- Wędka Spro Spod Governor 360
Stan sklepowy. Raz nad wodą kilka rzutów średnim spombem. Na kawałku rękojeści jeszcze została folia.
W gratisie dorzucam kołowrotek Cormoran SeaCore-S 6PiF 5500. Łowiłem nim na surfa, ale nie daje rady ściągać ciężarków 120 g w morskim nurcie. Zaczyna bujać mu szpulą na boki. Nie wydaje mi się, by tak się działo przy ściąganiu pustego spomba. Mechanizm działa raczej prawidłowo. Tak czy siak - dodaję go w gratisie z nawiniętą żyłką 0,28 i przyponem strzałowym z plećki.Cena nowej około 170 zł
Moja cena 130 + 15 na opakowanie i transport-
Wędka Robinson Stiger 390/90Wędka kupiona u nas na forum z tego ogłoszenia:
http://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=18141.msg487955#msg487955Jeśli coś się w jej stanie zmieniło, to mogłem dodać kilka rysek w miejscu łączenia sekcji (na zdjęciu). Najtwardsza szczytówka jest o kilka cm krótsza od pozostałych.
Oddam za 90 zł i koszty transportu po mojej stronie.- 2x kołowrotek Shimano Nexave 1000
Staruszki przeleżały u mnie w szafie chyba najdłużej ze wszystkich moich kręciołów. Stan dobry. Fajne młynki do podlodówki lub delikatnego spławiczka.
W jednym chyba siadła sprężynka zamykająca kabłąk, bo nie dociąga go do końca. Pokazałem to na filmie.Cena nowego około 180 zł
Moja cena za dwa to 100 zł + 10 koszty przesyłki.Zdjęcia/filmy wstawię poniżej do każdego przedmiotu osobno.
Możliwość odbioru osobistego u mnie w Jaktorowie (+ kawka

lub:
- A2 zjazd na Grodzisk Mazowiecki lub Wiskitki
- Katowicka zjazd na Żabią Wolę lub Radziejowice
(Jeśli ktoś potrzebuje jakieś inne zdjęcia, proszę śmiało pisać)