Autor Wątek: Wiadro na zanętę lepsze od Sensasa  (Przeczytany 1838 razy)

Offline Dyzma

• Ekspert
  • Reputacja: 183
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler method
Wiadro na zanętę lepsze od Sensasa
« dnia: 29.02.2016, 21:24 »
Przez przypadek znalazłem aukcje na której sprzedawane jest wiadro które dzięki zastosowaniu kilku patentów staje się o wiele lepszym wiadrem od Sensasa, a mianowicie są nimi uchwyty do misy dzięki zastosowaniu tych uchwytów możemy łatwo wydostać misę z wiadra co przy misie Sesasa nie jest naprawdę łatwe jeżeli niesiemy misę wypełnioną ciężkimi rzeczami potrafi się ona dość mocno zaklinować i druga dla mnie bardzo ważna rzecz to pokrywa która jest dopinana do wiadra i nie spada ile to ja już razy użyłem wyrazów na K.... i Ch..... kiedy załadowany jak osioł musiałem się schylać po wiecznie spadającą pokrywę
Dodatkowym plusem jest cena 59 zł a Sensas to wydatek około 100 zł
oto link do aukcji i informuje że nie mam nic wspólnego http://goo.gl/4Qtc3t
Krzysztof

Offline Maro81

• Ekspert
  • Reputacja: 60
    • Drennan
Odp: Wiadro na zanętę lepsze od Sensasa
« Odpowiedź #1 dnia: 29.02.2016, 21:40 »
Jeżeli tworzywo z jakiego jest wykonane ma podobne właściwości do Sensasa cyt.(ZROBIONE Z WYSOKIEJ JAKOŚCI TWORZYWA), czyli jest plastyczne, dające się zginać i jednocześnie nie pęka, to jest to ciekawa alternatywa wśród wiader dostępnych na rynku.

Offline Chaotic

• Ekspert
  • Reputacja: 103
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Wiadro na zanętę lepsze od Sensasa
« Odpowiedź #2 dnia: 01.03.2016, 07:28 »
Tak sam patent wprowadził Gutek parę lat temu

http://shark.sklep.pl/gut-mix-komplet-wiadro-miska-przykrywka-wiadra-komplety-wiader-p463.html

ps: w starszych Sensasach z miską głębszą (błyszczącą, nie matową) dawało się ją wydostać znacznie łatwiej. Co do luźnej pokrywki - problem w wiadrach 25 rozwiązuje się po delikatnym oklejeniu rantu wiadra taśmą izolacyjną ... ale zgadzam się, że kawałek plastiku za 100 zł powinien być pozbawiony takich wad.
Pozdrawiam
Olo