Ostatnie wiadomości

Strony: [1] 2 3 ... 10
1
Przywitaj się / Przywitanie
« Ostatnia wiadomość wysłana przez fabians dnia Dzisiaj o 13:10 »
Cześć,

Mam na imię Fabian. Wędkuję w kratkę od dzieciaka, przez ostatnie miesiące nabrałem większej chęci która przeradza się w pasję. Wędkowanie od dziadka przez ojca, który kompanem na łowisku jest moim do dziś.

Do usłyszenia
2
Tematy mniej lub bardziej związane z wędkarstwem / Odp: Ciekawe newsy wędkarskie
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Mosteque dnia Dzisiaj o 11:50 »
To przynajmniej tyle dobrze.
3
Tematy mniej lub bardziej związane z wędkarstwem / Odp: Ciekawe newsy wędkarskie
« Ostatnia wiadomość wysłana przez darkon dnia Dzisiaj o 11:42 »
Ciekawe, ile biorą kasy za bycie w tym zespole. >:O
Za członkostwo w zespole parlamentarnym nie otrzymuje się wynagrodzenia, czyli po staremu jaka płaca taka praca.
4
Giełda / Odp: (s) MAP Parabolix Uktra II 3,3 m
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Alleius dnia Dzisiaj o 11:34 »
Z uwagi na gigantyczne zainteresowanie ogłoszeniem cena idzie w dół do 800 zł
5
Zanęty / Odp: klejąca zanęta (beton)
« Ostatnia wiadomość wysłana przez KuBxOnOff dnia Dzisiaj o 11:11 »
Zakładając że zmieliłeś mix na pył to też skutek że będzie mocno się kleił. Sugeruję dodać grys kukurydziany, z jednej strony rozluźni mix,będzie się mniej lepić a z drugiej strony nieco go pogrubi. 
6
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Mosteque dnia Dzisiaj o 10:35 »
Ciekawe, ile biorą kasy za bycie w tym zespole. >:O
7
Sprzęt / Odp: Kołowrotek do method feeder - orka na zawodach
« Ostatnia wiadomość wysłana przez sihir dnia Dzisiaj o 09:59 »
Nie ma co szukać nowych rozwiązań jeśli są sprawdzone od lat więc standard pr00 napisał.
Potem kwestia czy chcesz mieć klip okrągły czy nie, korbka składana czy wykręcana itd.
8
« Ostatnia wiadomość wysłana przez brendas dnia Dzisiaj o 08:47 »
Politycy walczący o wzrost poziomu wędkarstwa w Polsce, po staremu.

Wysłane z mojego moto g82 5G przy użyciu Tapatalka

9
Sprzęt / Odp: Kołowrotek do method feeder - orka na zawodach
« Ostatnia wiadomość wysłana przez pr00 dnia Dzisiaj o 08:25 »
Najmocniejsze konstrukcje to Certate i Twin Power, sam używam i złego słowa nie powiem. Używam też TDR 18 I nie powiedziałbym, że czegoś mu brakuje, nowa wersja ma wkręcana korbę więc powinna teoretycznie być jeszcze mocniejsza. Stradic miałem kilka zawsze dobrze pracowały, fajna konstrukcja to Sustain mocy też ma od groma. Nowa Caldia podobno ma bardzo dużo mocy ale nie mailem w rękach, miałem za to Lexe (te czarna) i był świetny.
10
Giełda / Odp: (S) Sztyca teleskopowa Hydra HSC 3m
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Grzechu dnia Dzisiaj o 00:09 »
Cześć

Sztyca kupiona u Górka. Gwarantuję Ci, że jest sztywna, mocna i nie wygina się pod koszem.
Strony: [1] 2 3 ... 10