Ostatnie wiadomości

Strony: [1] 2 3 ... 10
1
Sprzęt / Odp: Komercyjny feeder 2,7
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Mardead dnia Dzisiaj o 15:49 »
Preston ma fajne kije 9ft. Sam zastanawiam się nad zmianą z wysłużonej daiwy balck widow 3m na coś kozackiego...choć stara daiwa robi robotę. Zauważyłem , że na zawodach często ludzie tylko zmieniają z podajnika na bombkę i łowią tym co uważają za ulubione wędki.
Moje doświadczenia:
Wędka 3m i krótsza bardzo dobrze sprawdza się na miejscach niezarośniętych i jak dość nisko i blisko( równe brzegi i pomosty) Tam gdzie jest łowienie na dużym skosie brzegu, to kije nawet 12ft są lepsze mimo, że hol trwa dłużej.
Jak na kij pod zawody i dla swoistego szpanu to kije prestona, drenenna  i guru. Dla kompaktu każdy kij nadaje się do łowienia blisko.
2
Administracja i regulamin forum / Odp: 9. rocznica powstania portalu Spławik i Grunt
« Ostatnia wiadomość wysłana przez mjmaciek dnia Dzisiaj o 15:47 »
Grazt.
W przyszlym roku impreza :beer: :thumbup: :thumbup: :bravo:
3
Administracja i regulamin forum / Odp: 9. rocznica powstania portalu Spławik i Grunt
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Miwol dnia Dzisiaj o 15:44 »
Zdrowia, cierpliwości, ciągłego kombinowania, nowych spostrzeżeńi coraz lepszych wyników dla wszystkich tworzących to wspaniałe forum oraz szczególne brawa dla założycieli, adminów, trzymających to wszystko w kupie oraz wszystkich, którzy przyczynili się do tego, że to forum działa :cake: :bravo:
4
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Dyrek dnia Dzisiaj o 15:36 »
Zdrowia i cierpliwości do świata życzę Nam wszystkim. :cake: :beer:
5
Sprzęt / Odp: Komercyjny feeder 2,7
« Ostatnia wiadomość wysłana przez katystopej dnia Dzisiaj o 15:01 »
N-guage bym odpuścił, miałem go w rękach, nie jest wart swojej ceny. Też szukam takiego kija ale za mniejszą kwotę i chyba stanie na Super Slimie 9ft, blank cienki jak makaron spagetti, da sporo frajdy z łowienia właśnie takich rybek :) Acolyte Comercial sobie obczaj, blank jeszcze cieńszy niż super slim :D
6
Sprzęt / Komercyjny feeder 2,7
« Ostatnia wiadomość wysłana przez pr00 dnia Dzisiaj o 14:33 »
Zastanawiam się nad spróbowaniem łowienia krótkim feederem. Do tej pory zawsze łowiłem 10-11ft. Co polecacie w budżecie około 700 zł ? Może być używka. W głowie mam Guru N-Gauge, może jakiś używany Acolyte. Ryby to głównie karpie przeciętnie 3-5kg.
8
Giełda / Odp: (S) Wyprzedaż woblerów kleniowo-jaziowych
« Ostatnia wiadomość wysłana przez yakuza dnia Dzisiaj o 12:24 »
Up
9
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Mosteque dnia Dzisiaj o 11:19 »
Zwała na Lucjana!
10
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Azymut dnia Dzisiaj o 11:16 »
Podobno - podkreślam - podobno, na 10 rocznicę Luk wrzuci film na YT jak łowi ryby... O:)

20 tysięcy subskrybentów czeka na film wędkarski już 3 rok :) Luk, masz jakiś materiał do wrzucenia? 8)
Strony: [1] 2 3 ... 10