No właśnie gdzie odbywają się takie restrykcje? Ponieważ po przeczytaniu w/w informacji nasuną mi się tylko jeden wniosek iż ktoś tam szykuje sobie tak jakby "prywatne" łowienie, a to z kolei aż się prosi o publiczne piętnowanie.
Cytat: adikos w 02.03.2018, 13:40Cytat: Trissot w 02.03.2018, 13:28No właśnie gdzie odbywają się takie restrykcje? Ponieważ po przeczytaniu w/w informacji nasuną mi się tylko jeden wniosek iż ktoś tam szykuje sobie tak jakby "prywatne" łowienie, a to z kolei aż się prosi o publiczne piętnowanie.Takie rzeczy dzieją się na Śląsku a być może i w innych częściach Polski niewiem ale takie restrykcje już są praktykowane.Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Cytat: Trissot w 02.03.2018, 13:28No właśnie gdzie odbywają się takie restrykcje? Ponieważ po przeczytaniu w/w informacji nasuną mi się tylko jeden wniosek iż ktoś tam szykuje sobie tak jakby "prywatne" łowienie, a to z kolei aż się prosi o publiczne piętnowanie.Takie rzeczy dzieją się na Śląsku a być może i w innych częściach Polski niewiem ale takie restrykcje już są praktykowane.Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Pewnie nie znasz; zestaw gruntowy z ciężarkiem który ma wcięcia gdzie montujesz małe rozpuszczalne pojemniczki z dipem, bosterem, aromatem etc., do kupienia na pewno w Czeskich sklepach w Polsce też ktoś powinien posiadać .
Cytat: Enzo w 02.03.2018, 22:26Pewnie nie znasz; zestaw gruntowy z ciężarkiem który ma wcięcia gdzie montujesz małe rozpuszczalne pojemniczki z dipem, bosterem, aromatem etc., do kupienia na pewno w Czeskich sklepach w Polsce też ktoś powinien posiadać . Np. taki:http://pl.rybarskepotreby-shop.cz/ci%C4%99%C5%BCar-gb-z-kr%C4%99tlikiem-na-kapsu%C5%82ki-1392.html