Wszystko super, pomysł extra, wykonanie także ale jest jedno ale, przeczytałem Wniosek który został skierowany do Zarządu Okręgu i niestety jeden pkt. mi i moim znajomym karpiarzom nie pasował, dotyczył on organizacji na tej wodzie mnóstwa zawodów karpiowych które miały przynosić dla okręgu zyski min 20 tys zł. Jak to wnioskodawca napisał niech ta woda zostanie
POLSKIM RAINBOW Fajnie tylko kogo stać zapłacić 2000 zł za możliwość łowienia ?!
Kupiliście sobie okręg tym zawodami, macie wodę, organizujecie pierwsze zawody już 15.08 na 60 drużyn gdzie wpisowe wynosi 1200 zł, później będą następne i następne, dlatego uważamy że to nie w porządku dla normalnych wędkarzy, którzy jak wcześniej chcieliby by w ciszy i spokoju mieć możliwość połowienia a przecież pieniądze potrzebne dla ochrony środowiska miały być pozyskiwane przez Stowarzyszenie, które zostało do tych celów utworzone.
W mojej ocenie ktoś sprytnie manipuluję aby mieć z tego wszystkiego korzyści, następnym krokiem pewnie będzie łowisko licencyjne- obym się mylił
Niestety póki co
nie przepisujemy się do Waszego Koła, poczekamy jeśli polityka zarządu się zmieni na pewno to uczynimy- Pozdrawiamy