Autor Wątek: Infinity carp sklep  (Przeczytany 18892 razy)

Offline koperek

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 47
Odp: Infinity carp sklep
« Odpowiedź #75 dnia: 28.06.2024, 14:22 »
Kijaszki zgodnie z ustaleniami dziś (piątek) dojechały więc ode mnie w pełni zasłużony pozytyw :thumbup: We wtorek zamówienie towaru którego nie mieli na stanie, a w piątek przesyłka dojechała do klienta także albo jestem farciarzem albo chłopaki znacznie poprawili poziom obsługi klienta.

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • MFT
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #76 dnia: 28.06.2024, 14:34 »
Chyba zatrudniono odpowiednie osoby na odpowiednie miejsce :)
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!

Offline Michu83

• Reputacja: 29
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #77 dnia: 23.10.2024, 18:33 »
Tak w ogóle, to Infinity carp posiada na Allegro 6 kont: 'InfinityCarpPL', 'SmartFishingPL', 'KarpiowySklep', 'ProCarp', 'CarpWorldPL' oraz 'InfinityCarpShop'.

Teraz jest też CarpExpress. Niestety też się naciąłem. Otwarta dyskusja na allegro i czekam co dalej. Nie spojrzałem że na adresie do zwrotów jest InfinityCarp.pl

Offline darkon

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 33
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #78 dnia: 23.10.2024, 18:53 »
Sprzedają towar, którego tak naprawdę nie mają na stanie pomimo informacji, że na magazynie jest. We wrześniu czekałem na kołowrotek 9 dni, z czego 6 miało status "oczekiwanie na dostawę".

wytapatalkowane

Offline Berez

• Ekspert
  • Reputacja: 146
« Odpowiedź #79 dnia: 23.10.2024, 19:29 »
Miałem to samo z koszem podbieraka niby na sklepie internetowym dostępny a paczka dotarła dopiero po 5 dniach przez 3 dni w statusie zamówienia było napisane "oczekiwanie na dostawę".
- Arek -

Offline hobby

• Ekspert
  • Reputacja: 186
    • Galeria
« Odpowiedź #80 dnia: 23.10.2024, 21:41 »
Przestrzegam Kolegów przed zakupami w sklepie InfinityCarp, zamówiony towar wisiał na stronie jako dostępny, wysyłka "od ręki" .Na towar czekałem tydzień.
Dotarł. Zapakowany bez jakiegokolwiek zabezpieczenia (wrzucony w dwa razy większy karton). Ponieważ nie spełniał moich oczekiwań, poinformowałem sklep o Odstąpieniu od umowy kupna, przesłałem formularz i towar został odesłany kurierem na adres podany w regulaminie sklepu. Mijają trzy tygodnie po odesłaniu towaru, a zwrotu kasy nie ma, pomimo kilku maili, sms-ów, - nikt nie odpowiada, zero kontaktu, nie odbierają telefonów. Gdyby to było Allegro nie ma problemu, bo jest gwarantowany zwrot, tutaj pozostało czekać aż ktoś się w końcu ogarnie, lub następny "JELEŃ" zasili konto sklepu.
Niezrozumiała sprawa, w dobie, kiedy sklepy walczą o klienta, większości zależy na utrzymaniu i pozyskaniu klienta, InfinityCarp ma to dokładnie w ...dupie.. i robi z nas sponsorów swoich nieudolnych interesów.
Przyjrzałem się bliżej ofercie sklepu: bardzo duża grupa towarów, która jest już nieosiągalna lub wycofana z produkcji, nadal figuruje w sklepie jako dostępne i prowadzą do linku z koszykiem i możliwością zamawiania. Cudotwórcy z InfinityCarp.
...Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić, nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem...
Jurek

Offline golad

• Reputacja: 14
  • Ulubione metody: tyczka i feeder
« Odpowiedź #81 dnia: 24.10.2024, 09:23 »
Jesteś sobie sam winien..wiele osób tu pisało o tym sklepie że lepiej unikać,a ty i tak tam kupiłeś

Offline hobby

• Ekspert
  • Reputacja: 186
    • Galeria
« Odpowiedź #82 dnia: 24.10.2024, 11:36 »
Jesteś sobie sam winien..wiele osób tu pisało o tym sklepie że lepiej unikać,a ty i tak tam kupiłeś

Oczywiście, podjęcie decyzji zakupu to wyłącznie moja wina, jednak nie to jest celem postu który popełniłem: wiele osób pisze że jest zadowolona lub w miarę zadowolona z obsługi sklepu. Opisując swój przypadek, ostrzegam, ze nie wszystko jest " tak słodko i prawdziwie" jak sklep podaje na stronie w sprawie zamówień, kontaktu a przede wszystkim, sklep sam łamie swój regulamin, który "wisi" na stronie, dodatkowo regulamin sklepu jest integralną częścią  zawarcia umowy sprzedaży i kupna przez klienta oraz traktuje o prawach klienta i obowiązkach sprzedającego. Jesteśmy społecznością, korzystamy z tych samych lub podobnych źródeł zakupu i warto aby inni poznali jakie "wałki" kręci sklep.
...Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić, nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem...
Jurek

Offline Łodyga

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #83 dnia: 24.10.2024, 11:38 »
Ja nie miałem z zakupami problemu w tym sklepie, kupione 3 Ultegry, wszystko ładnie i szybko przyszło.

Offline booohal

• Ekspert
  • Reputacja: 499
  • Krzyś
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #84 dnia: 24.10.2024, 11:50 »
Ja kupuję tu żyłki Katrana bo inne sklepy na Allegro za bardzo nie mają. Nie było problemów. Ale ze względu na tragiczne komentarze innych użytkowników w zasadzie nic innego tu nie kupuję żeby się niepotrzebnie nie denerwować.
Reject Modernity, Embrace Tradition.
Kocham Krzysztofa Stanowskiego.
Unia broni, unia radzi, unia nigdy Cię nie zdradzi!

Offline fishunter1990

• Ekspert
  • Reputacja: 849
  • Przystawka i Laying-on Gruntówka z alarmem
« Odpowiedź #85 dnia: 24.10.2024, 12:54 »
Kupiłem u nich w sumie 4 młynki i tak jak pisałem powyżej, dotarły całe i zdrowe, w dodatku w świetnej cenie, ale musiałem się dopominać o dowód zakupu. Niby wszystko ok, lecz nie do końca. Finalnie dobrze na tym wyszedłem, ale kto wie jak wyglądałoby by to teraz.
Wolę łowić niż łapać...🎣🍺😉