Przestrzegam Kolegów przed zakupami w sklepie InfinityCarp, zamówiony towar wisiał na stronie jako dostępny, wysyłka "od ręki" .Na towar czekałem tydzień.
Dotarł. Zapakowany bez jakiegokolwiek zabezpieczenia (wrzucony w dwa razy większy karton). Ponieważ nie spełniał moich oczekiwań, poinformowałem sklep o Odstąpieniu od umowy kupna, przesłałem formularz i towar został odesłany kurierem na adres podany w regulaminie sklepu. Mijają trzy tygodnie po odesłaniu towaru, a zwrotu kasy nie ma, pomimo kilku maili, sms-ów, - nikt nie odpowiada, zero kontaktu, nie odbierają telefonów. Gdyby to było Allegro nie ma problemu, bo jest gwarantowany zwrot, tutaj pozostało czekać aż ktoś się w końcu ogarnie, lub następny "JELEŃ" zasili konto sklepu.
Niezrozumiała sprawa, w dobie, kiedy sklepy walczą o klienta, większości zależy na utrzymaniu i pozyskaniu klienta, InfinityCarp ma to dokładnie w ...dupie.. i robi z nas sponsorów swoich nieudolnych interesów.
Przyjrzałem się bliżej ofercie sklepu: bardzo duża grupa towarów, która jest już nieosiągalna lub wycofana z produkcji, nadal figuruje w sklepie jako dostępne i prowadzą do linku z koszykiem i możliwością zamawiania. Cudotwórcy z InfinityCarp.