Myślę, że nie ma sensu atakować kogoś za wyrażenie swojej opinii (o ile nie dotyczy poziomu cen), zwłaszcza jak się za coś zapłaciło i tego nie ma później, a sklep się nie odzywa. Jeśli mają wielu klientów, to jak poprawią obsługę, będą mieli jeszcze więcej. Można więc zatrudnić dodatkowego pracownika, tak aby nie cierpiała renoma. Bo na tę trzeba sporo pracować
O co ta gówno burza.... o 50 zł.... czy cóś. Jeszcze na towar który nie był dostępny ( mozliwe ze stare ciężarki foxa...bo wejdą nowe)
Wydałem u chłopaków wydałem kupe kase.
Kupowałem i będe kupował.
Mają towar w dobrych cenach i nieraz nie dostępny w innych sklepach.
Faktem jest że mają luki w dostępności w necie a w realu i pomyłki...
Ale to polska jest.
Rada kupować za pobraniem lub w innych sklepach.
Maciek, co to za tekst, że to Polska?
Kaman, masz dostać to co zamawiałeś a nie zamienniki. Jeżeli już to mają zadzwonić i poinformować. Nie można przyzwalać na coś takiego, bo potem zamiast pięciu paczek zanęt czy kulek dostaniesz cztery lub jak w Gozdawie, sprzedadzą ci używany sprzęt jako nowy. Sprzedaż to umowa, i jak kupujesz towar X, to masz dostać towar X. To nie ZSRR, gdzie każdy kupował jedną parę butów w nieznanym rozmiarze, a przed sklepem było mierzenie i wymiana, no i radocha, że się coś kupiło
Prawdopodobnie nie przykładają się do sprzedaży wysyłkowej, i powinni to poprawić, lub będą tracić klientów. My jako klienci musimy pilnować znów, aby obsługa była jak najlepsza, to ma być standard. Sklep jak widać jest dobry, więc nie zaszkodzi im się podciągnąć, na pewno na tym nie stracą