1
Wracając do tematu Drapieżnik znowu ma promkę na Mikado, Sensitive 10ft poniżej 400 zł.
Zgadza się, forum nakręca im sprzedaż
Do takich rybek potrzebujesz bardzo czułych i delikatnych szczytówek, nie wiem jak wersja Sensitive ma je opisane i czy są niedoszacowane jak Method, ale zawsze można doposażyć się w hybrydy o których pisał Motov, albo za pewnik wziąć Mapa Generation pro 11ft, wtedy szczytówka 0,5oz ma faktycznie 0,5oz co pokazałem wcześniej.Wracając do tematu Drapieżnik znowu ma promkę na Mikado, Sensitive 10ft poniżej 400 zł.

Wrzuciłem temat szczytówek od kija Mikado darkstar tak jak jest w temacie.A teraz to już jest temat o szczytówkach wszystkich marek, ich zamiennikach. To nie przesada tylko z tego powinno wydzielić się temat o szczytówkach bo to jest dobre i szkoda żeby zginęło, bo za jakiś czas nikt tego nie znajdzie jak będzie w temacie Mikado Darkstar.Ja uważam, że powinno zostać, bo może firmy produkujące zauważą to i zrobią tak jak to powinno być zrobione.
Dzięki wielkie za opinię
Ależ chodzi właśnie o to, żeby trochę pokombinować i gonić króliczka
A skończy się pewnie na tym, że kupię Colmica Extreme, nie z realnej potrzeby, ale z ciekawości i chęci wypróbowania.
Hejka,
tylko pamietaj, ze w zaleceniu korzystania z wedki Colmic Extreme jest uwaga:
- max. zylka 0,14
- ciezar splawika 6 g.
Czyli prawdopodobnie cos za cos kij lekki ale wydaje sie bardzo delikatny.
Pozdrowienia:
Andi

Koniecznie jak będziesz miał okazję zobacz baty Xsamtin. Miałem w ręku na przestrzeni wielu lat te najdroższe europejskie baty Comica, Mavera, Italica. Mój kumpel kupił na jesień żółtego Xsamtin 8,1m . Nigdy nie widziałem tak perfekcyjnie wykonanego bata, wcale nie jest miękki, ma rzeczywistą długość i musiałem się przełamać żeby go tak doginać, każdy nawet najmocniejszy bat którego miałem w ręku już dawno by strzelił po tym co z nim robiliśmy. Później dolnik trzymały dwie osoby bo jeden duży chłop nie był w stanie utrzymać go w ręku przy takich wygięciach i kij nawet nie jęknął. Ja byłem w szoku bo taka wytrzymałość bata wydawała mi się niemożliwa a jednak.
Na razie jeden Klient mi się przyznał, że przeciążył bata i podniósł na nim odważnik 5 kg i strzeliły dwa elementy. Każdemu Klientowi, który do mnie zadzwoni staram się tłumaczyć, że do kijów azjatyckich trzeba się przyzwyczaić i przełamać do wykorzystywania mocy. Nie jesteśmy do tego przyzwyczajeni.