Siemanko. Sprzedam tytułowe brzanówki firmy Korum.
Opis producenta:
"Korum Barbel Rod 12FT 2.50lbs - ekstremalna wędka do ekstremalnych warunków, świetna przy użyciu dużych podajników w szybko płynących rzekach, i głębokich wodach. Przeznaczony dla dużych ryb. Najwyższej jakości kij do łowienia okazów w rzece. Przeznaczony do polowania na brzany ale sprawdza się świetnie przy dużych, rzecznych leszczach. Biała szczytówka bardzo dobrze sygnalizuje brania. Wędka uzbrojona w przelotki SiC oraz smukłą, korkową rękojeść.
Index: K0330023
Producent: Korum
Długość [cm]: 366cm
Ilość sekcji: 2
Długość transportowa[cm]: 186cm
Waga: 330g
Długość (STOPY [FT]): 12FT
Seria - wędki/szczytówki: Korum - Barbel
Max. ciężar wyrzutowy [g]: 200g
Wytrzymałośc linki: 10-20lb".
Kijki świetnie sprawdzają się w rzecznych połowach ryb silnego nurtu, ale nie tylko. Mogą pełnić rolę lekkich karpiówek itp. Kije były dwa razy nad wodą i są w stanie bardzo dobrym. Jedno z wędzisk ma mały odprysk na zewnętrznej części porcelanki i rysę wewnątrz, na drugiej przelotce, licząc od uchwytu kołowrotka (prawdopodobnie takie już otrzymałem po zakupie w sklepie, ale nie zauważyłem). Myślę, że nie będzie to miało wpływu na niszczenie linki podczas zwijania, ponieważ do tej pory nic takiego nie zauważyłem. Poza tym kijki prezentują się nienagannie. Dolniki korkowe są zabezpieczone impregnatem U-40 Cork Seal. Brzanówki są na gwarancji do października 2026 (dowody zakupu w komplecie), a sprzedaję je, gdyż już posiadam identyczne w dł.3,9m.
Cena: 520zł/2szt.
Preferuję sprzedaż w komplecie (2szt) i odbiór osobisty, ale mogę wysłać kurierem po wpłacie środków na moje konto. Nie wysyłam za pobraniem. Serdecznie zapraszam.