Autor Wątek: Feeder Lumos do 30g 3m dwuczęściowy szukam kija do 200 zł  (Przeczytany 1199 razy)

Offline hakon

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 36
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Feeder Lumos do 30g 3m dwuczęściowy szukam kija do 200 zł
« Odpowiedź #15 dnia: 25.10.2024, 07:25 »
Może z innej beczki trochę. Co ty miałeś za stingera że, mówisz że, był lejący?? Mam 3m 30g sztywna palka rzutni, celny. Chyba że, mamy inne wrażenia...
"To ludzie stworzyli potwory na swoje podobieństwo"
Znalezione w necie

Offline carl23

• Ekspert
  • Reputacja: 298
  • to zwykły kłamca z wielkim ego jest...
« Odpowiedź #16 dnia: 25.10.2024, 07:54 »
Może z innej beczki trochę. Co ty miałeś za stingera że, mówisz że, był lejący?? Mam 3m 30g sztywna palka rzutni, celny. Chyba że, mamy inne wrażenia...

Stingera jest kilka wersji i generalnie im dłuższy tym bardziej lejący, kiepsko pracujący. Króciaki poza grubym dolnikiem to całkiem fajne kije.

Offline Patryk Krupa

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 6
  • Wracam do zawodów i kompletuję sprzęt po przerwie
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #17 dnia: 29.10.2024, 12:24 »

Stingera jest kilka wersji i generalnie im dłuższy tym bardziej lejący, kiepsko pracujący. Króciaki poza grubym dolnikiem to całkiem fajne kije.

I to by wiele wyjaśniało. Aż zadzwoniłem do kumpla, któremu odsprzedawałem kija i potwierdził to co mi się wydawało. Przed przerwą od wędkowania używałem dłuższych kijów i ten Stinger to był 3,6 m. To teraz jak piszesz, że krótszy nie jest taki lejący to teraz rozumiem skąd moje przeświadczenie. 3m nie miałem nawet w ręku. No trudno. Kijek fajny już mam to teraz kręcioł. No i jako, że fajnie mi się łowi na spina Ceymarem i już mam do niego sentyment bo kręci kilka lat bez zarzutu to chyba pójdę w Okuma Ceymar X jak podpowiedział Tomba. Właśnie oglądam mają też dość szerokie szpule i cenowo nie odrzuca.
Dziękuję za pomoc.
Chyba jeszcze trochę mnie czeka wydatków przed sezonem ale idą święta to trzeba napisać list do Świętego Mikołaja :D
Pozdrawiam!

Offline FeederMen

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 2
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #18 dnia: 29.10.2024, 13:34 »
Widzę, że się ostro zbroisz przed przyszłym sezonem ale ja tanio skóry nie sprzedam :)
Wstawiaj "herbatkę" bo już jestem u Ciebie pod chatą :D Zaraz pooglądamy co tam naszykowałeś hehe chociaż wystarczy poczytać na forum i już wiem 8)
Tanio skóry nie sprzedam :)

Offline Patryk Krupa

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 6
  • Wracam do zawodów i kompletuję sprzęt po przerwie
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #19 dnia: 29.10.2024, 13:40 »
Widzę, że się ostro zbroisz przed przyszłym sezonem ale ja tanio skóry nie sprzedam :)
Wstawiaj "herbatkę" bo już jestem u Ciebie pod chatą :D Zaraz pooglądamy co tam naszykowałeś hehe chociaż wystarczy poczytać na forum i już wiem 8)

Dawaj do garażu coś Ci pokażę :D