Ostanie zakupy...Sklep Tamaj.pl:Spro Dome Gabor Team Feeder LCS Match.Genesisbox.pl:- pellet 2 mm i 4,5mm Halibut- pellet 2 mm Squid & Octopus- Method Mix Robin Red i Halibut- pellet 8 mm CzakiI gratis próbki kulek.Pierwsze wrażenie? Co do kołowrotka? To wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach Fajnie chodzi (choć tak szczotka na kabłąku troszkę szumi - mi to nie przeszkadza), jeszcze tylko nawinąć żylkę i sprawdzić hamulec na sucho.Co do Genesisa? Mega opakowania - solidne i to zamknięcie strunowe nareszcie... Pellety to pellety, a nie granulaty. Zanęty drobne, z dodatkiem pelletów. Bardzo ciekawe, "inne" zapachy- to może być to!Pellet Czaki twardy (nie to co poprzednie), o mega ciekawym zapachu! (Pomorańcza ze śmierdzielem)Jak za 100zł to mam towaru na długi czas...
Cytat: Arunio w 06.10.2016, 17:54Widzę, że się k..uźwa umiesz w życiu ustawić. Arku to są dopiero fundamenty Sorki za mój brak skromności, ale to oczywiste żart. Nie muszę pytać - co robisz aby zdobyć to coś
Widzę, że się k..uźwa umiesz w życiu ustawić.
Dokładnie tak Arku - to tylko biurko,wycinek, wycineczek moich fobii edit: Jak byś zobaczył całość to byś się dowiedział, jakim bałaganiarzem jestem
Cytat: MrProper w 06.10.2016, 18:12Dokładnie tak Arku - to tylko biurko,wycinek, wycineczek moich fobii edit: Jak byś zobaczył całość to byś się dowiedział, jakim bałaganiarzem jestem Ty mi tu Paproszku nie chrzań Skoro masz taką półeczkę na słoiczki, no to wolę sobie reszty nie wyobrażać. I proszę, nie pokazuj. Bo polecę robić remont "piewnicy" A "piniondzów" mam mało bo na Penny zbieram.
Swietnie się prezentuje ten shimano!
Rzesz ta Anka cię jeszcze toleruje? W pale mi się to nie mieści! Pewnie na te zasoby, masz osobną "Garsonierę"