Witam ja z swojej strony mogę ci śmiało polecić kijek ze stajni Drennana a mianowicie Drennan Series 7 Puddle Chucker 11ft Carp Feeder a dlaczego? A dlatego że od dłuższego czasu przed zakupem jakiegoś kijka do method feeder rozważałem różne rozwiązania ale jednak wybrałem ten model.Jakość wykonania naprawdę adekwatna do ceny,a co mi najbardziej się podoba w tym kijku to jego praca,no dla mnie bomba i dlatego mam dwie S7 do których są dodawane bardzo fajne pokrowce na wędkę z kołowrotkiem

Są dwie wersje tego kijka Carp Feeder i Method Feeder ten drugi posiada kolega i jest to mocniejsza wersja aczkolwiek praca tego kijka jednocześnie zmienia się troszkę i dlatego wybrałem wersje Carp Feeder i zdecydowanie to mój nr 1

Warto też zwrócić uwagę na kijek z dopałką jeżeli nie mógłby się kolega zdecydować na długość i od czasu do czasu potrzebowałby dalej rzucić czyli Drennan Series 7 Puddle Chucker 10ft-11ft Carp Feeder Combo
Zamieszczam zdjęcie przy holu karpia 10kg na Drennan Series 7 Puddle Chucker 11ft Carp Feeder