Masters, a macałeś tego CX-a właśnie w Ravenie? W podanym przez Ciebie linku jest info, że wyprzedany.
Cytat: Shreku82 w 20.01.2018, 15:05Cytat: Mosteque w 20.01.2018, 14:32Mam na ten rok przewidziane łowienie na bardzo zalesionym zbiorniku. Chyba sobie taką wędkę też sprawię. Jeszcze pomyślę. Bo zbiornik piękny, tylko dziady chyba wszystko wytłukły Edit: poda ktoś adres tego sklepu? Bo kilka NIW jest w necie...Patrzyłem przed chwilą gdzie można kupić tego pickerka ale chyba tylko Czechy pozostały możesz jeszcze na Olx spróbować...U sąsiadów jest w promocyjne cenie ok. 175 zł , tylko że 3 m :http://www.rybarskyrajhk.cz/www-rybarskyrajhk-cz/eshop/35-1-Vyprodej/0/5/1169-Prut-Mivardi-axiom-picker-3-m
Cytat: Mosteque w 20.01.2018, 14:32Mam na ten rok przewidziane łowienie na bardzo zalesionym zbiorniku. Chyba sobie taką wędkę też sprawię. Jeszcze pomyślę. Bo zbiornik piękny, tylko dziady chyba wszystko wytłukły Edit: poda ktoś adres tego sklepu? Bo kilka NIW jest w necie...Patrzyłem przed chwilą gdzie można kupić tego pickerka ale chyba tylko Czechy pozostały możesz jeszcze na Olx spróbować...
Mam na ten rok przewidziane łowienie na bardzo zalesionym zbiorniku. Chyba sobie taką wędkę też sprawię. Jeszcze pomyślę. Bo zbiornik piękny, tylko dziady chyba wszystko wytłukły Edit: poda ktoś adres tego sklepu? Bo kilka NIW jest w necie...