Autor Wątek: (S) Pokrowiec na wędki Pokrowiec Anaconda 3 Section Travel Rod System 12 ft  (Przeczytany 1222 razy)

Offline księciu9

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 10
  • Ulubione metody: method feeder
Witam.Jak w tytule.Na prośbę kolegi wystawiam na sprzedaż jego pokrowiec na wędki.Pokrowiec był dosłownie 2 razy na rybach i jest w perfekcyjnym stanie,poprostu nowy!.Nie ma nawet zdjętych osłonek którymi są zabezpieczone suwaki z logiem Anaconda.
Ten przemyślany w najdrobniejszych szczegółach pokrowiec zapewnia miejsce dla 3 wędek z zestawem + 3 niezmontowanych. Specjalne rozplanowanie wytrzymałej wyściółki zapewnia bezpieczny transport cennych wędek. Trzy boczne kieszenie zapewniają wystarczającą ilość miejsca na podbierak, podpórkę czy parasol. Wyposażony w 3-częściową aluminiową sztycę.Cena w sklepie to ok 275zł
Cena jaka kolegę interesuję to 190zł + koszt wysyłki Pocztą Polską.Mile widziany odbiór osobisty jeżeli ktoś jest z okolic Tychów.Ps.Zdjęć nie wstawiam bo pokrowiec jest nowy więc proszę sobie wygooglować jak wygląda;-)Pozdrawiam

CHARAKTERYSTYKA:

długość wędzisk do 12 ft (3,60m)

długość pokrowca 134 cm

materiał 600 x 450 D poliester PVC
Gdyby mi żona kazała wybierać między wędkarstwem a małżeństwem, już byłbym singlem 😃

Offline Ostap

• Ekspert
  • Reputacja: 149
  • Chciałeś Panią? Zapie.... na nią!
Mam taki i jest bardzo solidny.
3 karpiówki z kołowrotkami wchodzą bez problemu.

Fajny solidny pokrowiec. Usztywniany rurką - rewelacja.

Polecam

Taki mały off top

Łukasz

Mazovia Fishing Team

Offline księciu9

• Aktywny użytkownik
Ja też go posiadam od 3 lat :-) Nie do zajechania pokrowiec :-)
Gdyby mi żona kazała wybierać między wędkarstwem a małżeństwem, już byłbym singlem 😃

Offline księciu9

• Aktywny użytkownik
Up!!!
175zł + koszt wysyłki lub odbiór osobisty.
Chłopy bierzcie bo raczej taki pokrowiec w tej kwocie się już nie pojawi a wolę sprzedać komuś z forumowiczów niż na jakimś alledrogo wystawic.100zł w kieszeni zostaje!!!W sklepie 275zł!!

Offline księciu9

• Aktywny użytkownik
Sprzedany!!!!