Autor Wątek: Garbolino Flash Picker  (Przeczytany 1978 razy)

Offline Huberto

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 3

Offline qsr

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Garbolino Flash Picker
« Odpowiedź #1 dnia: 17.04.2017, 22:15 »
Podpinam się do tematu. Czy ktoś miał styczność z tym kijem? Do czego można by go przyrównać?

Offline Klopotek

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 14
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #2 dnia: 18.04.2017, 06:07 »
Sam jestem zainteresowany opiniami kija za taka cenę?
Pozdrawiam
Łukasz

Offline jachu325

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 1
  • Złów i wypuść!
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #3 dnia: 08.05.2017, 20:17 »
Posiadam ale tego 2,7 metra i jak najbardziej POLECAM! Z koszykiem guru 32g przerobionym na pva śmiało rzucam 40m. Duży zapas mocy, Karpie 3 kg to na nim czysta przyjemność (złowiłem na niego już 6szt ok 3kg) tak jak i amur 4kg co mam na ostatnim moim zdjęciu, pickerek leży obok mnie. Do pickerka założyłem kołowrotek robinsona Acustik Feeder i całość tworzy idealny tani zestaw na Polskie komercje za te pieniądze chyba nic lepszego nie kupisz. Też kupowałem w drapieżniku jak wszystko i na drugi dzień już był, jedyna wada jaką zauważyłem to kolor czerwony szczytówki trochę wyblakł ale jak na taki krótki kijek to wcale nie przeszkadza. No i tylko 11przelotek gdzie w drennanie 2,9m mam już 16, ale cena mówi swoje... Polecam

Offline Karol28

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 9
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #4 dnia: 26.06.2018, 12:46 »
Odświeże trochę temat, bo może znajdzie się ktoś kto chciałby się jeszcze podzielić opinią na temat tego pickerka? :) Interesuje mnie wersja 3 metry. Jak wypada z odległością i celnością koszykami 20-30g? I ogólne wrażenia jak za te pieniądze.
Pozdrawiam, Karol.

Offline Stan

• Ekspert
  • Reputacja: 211
  • Ulubione metody: bolonka
« Odpowiedź #5 dnia: 26.06.2018, 13:22 »
Posiadem ten kijek ale w wersji 270 cm.Jak za te pieniądze to rewelacja.Super wykonanie,duży zapas mocy.Nadaje się i do delikatnego łowienia dzięki czyłym szczytówką i do lekkiej methody dzieki sporemu zapasowi mocy.To był mój pierwszy picer jaki kupiłem.Od paru lat katuje go niemiłosiernie,głownie na rzece,bo mam tych picerów kilka,a ten nawet nie jęknie. Myslę,ze za te pieniądze nie ma nawet co się zastanawiać tylko trzeba kupować póki dostępny.

Offline martino

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 3
  • C&R
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #6 dnia: 26.06.2018, 14:23 »
Witam
Posiadam tego pickera w wersji 3m. Jak dla mnie świetny kijek. Koszyki 20g plus towar lataja luźno na 20m. Z celnością też ok.  Największego karpia jakiego miałem na nim to 45cm. Nie wiem jak się to przeklada na wagę ale spokojnie sobie radził. Mocy było jeszcze spokojnie na coś większego :). Kołowrotek do niego drennan reg range feeder żyłka 0.16.