Na sprzedaż idą dwa młynki i bacik.
W podanych cenach jest już wliczona przesyłka, jeśli płatność będzie przelewem
1. Shimano Baitrunner DL 2500 FB. Stan bardzo dobry, mechanicznie idealny. Był u Czesia na przeglądzie zerowym, używany pod pickerkiem – nie przeciążany. Do zapasowej szpuli dostępnej w zestawie ja dokładam jeszcze jedną, więc razem z młynkiem są trzy szpulki.
Na dwóch szpulach znajdują się bezpieczne klipy do żyłki, z patentu naszego forumowicza. Po zdjęciu żyłki klipy można łatwo zdjąć – bo wiem, że nie każdemu pasują.
Na szpulach świeże żyłki Shimano Aero Match 0,22, 0,18 i 0,14. Oznaczone od środka kawałeczkiem taśmy - która żyłka na jakiej szpuli

Jedyne wizualne wady to jedna rysa na szpuli i ryski na ugięciu korbki od składania, których nie za bardzo da się uniknąć (widoczne na zdjęciu).
Cena = 300 zł.

2. Shimano Baitrunner 4000D. Stan idealny, mechanicznie i wizualnie bez zarzutu. Był u Czesia na przeglądzie zerowym. Mocna maszyna, używana pod metodę, spokojnie zniesie ciężkie traktowanie przez lata.
Kołowrotek w sklepach dostępny jest bez zapasowej szpuli, ja dokładam dodatkową metalową szpulę, identyczną z fabryczną. Ile kosztuje łatwo sprawdzić.
Na szpulach znajdują się także bezpieczne klipy do żyłki, oraz żyłki Shimano Aero Match 0,22 i 0,25 – szpulki także oznaczone.
Cena = 480 zł.3. Bat Mikado Nihonto Pole 700. Stan bardzo dobry/idealny, fabryczny pokrowiec, wklejony na kropelkę łącznik Stonfo. Przesiadam się na dłuższy 
Cena = 230 zł
Dane producenta:
Długość: 7,0 m
Waga: 290 g
Ilość sekcji: 7
Szczytówka: pusta
Dł. transportowa: 127cm