Witam!
Sprzedam:
1) Garbolino G System Specimen Feeder 13/14ft- 700złWędka nowa z flagowej topowej serii Garbolino; kupiona w UK.
Długość 390cm z dopalaczem do 420cm. Przelotki SIC, uchwyt Fuji. Trzy węglowe quivertipy: 3, 4, 5oz. Złącza typu spigot.
Linka do 12lb, przypon do 8lb (0,25mm), c.w. do 200g. Mocny kij na duże uciągi i połów okazów.

2) blank muchowy „Hardy” Fastslim 3,0m klasy 7 NOWY 450zł

3) blank spinningowy Grizzly Blue IM6 270cm do 18gram NOWY 250zł4) blank spinningowy Phenix M1+ model: SP982MH 295cm cw. 10-35gram NOWY 550zł 5) spinning Konger Paladin River Raid 274cm c.w. 2-14g- nowy 550złWędkę otrzymałem w ramach zamiany sprzętu z kolegą. Jest nowa w pokrowcu ale bez tuby. Wędka wygrana na zawodach.

6) spinning Kuying SuperLight Ajing 258cm c.w. 0,8-15g- nowy 450złPiękny wysokomodułowy blank z grafitów japońskiej firmy Toray 46T. Kijek sztywny z czułą szczytówką o wzorcowej progresywnej pracy(praca dolnika dopiero pod większą rybką) linka do 8lb.
Wędka leciutka około 120g. Osprzęt(uchwyt i przelotki) Fuji.
Idealny pod okonia na sztywno i szczupaka na lekko.
Polecam
7) supermocna sztyca Matrix Ethos 270cm NOWA 300zł
Kołowrotki Daiwa Emblem 25QD Zaion - Nowe 800 zł/szt Posiadam dwie sztuki. Cena za sztukę.
Otrzymałem w ramach zamiany sprzętu z kolegą(nie do końca trafiony prezent). Kołowrotki Nowe. Gwarancja grzecznościowa 6miesięcy(prezent). Garść szczegółów z sieci:
Najnowszy Emblem 25C QD bazuje na znanym i lubianym Castizm 25 QD. Wyróżnia się wyjątkowo płynną pracą i niską wagą. Nieodkształcalny korpus Zaion stanowi pewne oparcie dla mechanizmu. 25mm posuw szpuli jest wyjątkową konstrukcją umożliwiającą łączenie małych, kompaktowych korpusów z dużymi, długimi szpulami. W ten sposób uzyskana została funkcjonalność klasycznego kołowrotka Big Pit w znacznie mniejszej i poręczniejszej obudowie.
Specyfikacja:
- Korpus ZAION®
- 25mm zakres posuwu szpuli
- AIR ROTOR®
- 6 Łożysk Kulkowych
- Quick Drag system hamulcowy (QD)
- Przekładnia DIGIGEAR® II
- Blokada obrotów wstecznych Infinite Anti-Reverse®
- Główna oś ze stali nierdzewnej
- Kabłąk AIR BAIL® zamykany ręcznie
- Rolka prowadząca Twist Buster® II
- Aluminiowa szpula
- Frezowana CNC aluminiowa korbka
- Specjalnie wyprofilowany uchwyt korbki
Parametry techniczne:
Ilość łożysk - 6
Waga kołowrotka - 445g
Pojemność szpuli - 300m / 0.35mm
Przełożenie - 4.7:1
Hamulec - max 12kg
Nawój - 96cm

9 ) szpule do kołowrotka Fox Stratos 4000E- trzy płytkie metalowe po 30 zł/szt i jedna głębsza z tworzywa za 25 zł
10) szpula do kołowrotka Daiwa Legalis 4000HA nowa - 75 zł
11) Ocieplana odzież wędkarska angielskiej firmy MIDDY Na sprzedaż kilka sztuk odzieży ocieplanej MIDDY RS5000 Italica. Wszystko nowe ale nie pasuje rozmiarowo na mnie.
1) Spodnie ocieplane z szelkami Middy RS5000 Italica w rozmiarze S. Mam dwie pary. Szerokość max mierzona w pasie ok. 45 cm. Dł nogawki ok 68-69 cm. Cena 150 zł za sztukę
2) Kurtka ocieplana Middy RS5000 Italica rozm. S szer mierzona na wys klatki ok. 62 cm dł. rękawa od wewnętrznej strony ok. 48 cm - 175 zł
Odzież z serii wcześniejszej- szaro-niebieskiej. Dużo lepsza jakościowo seria niż późniejsza czarna.
Istnieje możliwość zamiany choć ciężko utrafić w mój gust, no i chyba wszystko czego potrzebuję już posiadam- preferowana sprzedaż(przedpłata na konto- wysyłka w cenie, mile widziany przelew Revolut). Możliwość wysyłki za granicę.
Info i zapytania na priva lub tel w PL: +48730440980
Pozdrawiam
Adamos Carmelos-elemelos vel "WENTKA"
Wszystkie zdjęcia przedstawiają sprzedawany sprzęt. Przedmioty sprzedaję ponieważ nie będę ich używał. Są moją własnością. Często są to przedmioty nowe, prawie nowe lub w idealnym stanie gdyż pedantycznie dbam o swą własność.
Nie wystawiam faktur ani rachunków.