Autor Wątek: (K) Seria Daiwa Tournament lub Daiwa Air wersja czerwona  (Przeczytany 2177 razy)

Offline marek25

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 9
Odp: (K) Seria Daiwa Tournament lub Daiwa Air wersja czerwona
« Odpowiedź #15 dnia: 16.05.2019, 10:21 »
W seri daiwa tournament  nie we wszystko warto się pchać w przypadku wędek ,żle dobrana do stylu czy potrzeb może cię bardzo rozczarować,  to samo w przypadku kołowrotków tdr, w zbliżonej kwocie w przypadku daiwy można kupić coś ciekawszego.  W każdym razie jeżeli masz ochotę na tournamenty daiwy  czy też kołowrotki chętnie doradzę .

Offline Ania

• Ekspert
  • Reputacja: 223
  • Trotka Warszawa
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: (K) Seria Daiwa Tournament lub Daiwa Air wersja czerwona
« Odpowiedź #16 dnia: 16.05.2019, 10:49 »
W seri daiwa tournament  nie we wszystko warto się pchać w przypadku wędek ,żle dobrana do stylu czy potrzeb może cię bardzo rozczarować,  to samo w przypadku kołowrotków tdr, w zbliżonej kwocie w przypadku daiwy można kupić coś ciekawszego.  W każdym razie jeżeli masz ochotę na tournamenty daiwy  czy też kołowrotki chętnie doradzę .
Dziękuję za pomoc, tak to prawda, dlatego przed zakupem zawsze lubię,, pomacać" zwłaszcza gdy zakup sprzetu wiąże sie ze znaczacym wydatkiem. Miałam okazję połowić SLRką kurcze... Bajka. Kołowrotki TDR poczatkowo mnie nie zachwycały, coś mi w nich nie pasowało... Teraz podchodzę do nich drugi raz i z większą sympatią :D
Ania