Autor Wątek: Szukam feedera 11ft na komercję - Preston Monster x?  (Przeczytany 10492 razy)

Offline tomasz 38

• Ekspert
  • Reputacja: 552
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Szukam feedera 11ft na komercję - Preston Monster x?
« Odpowiedź #90 dnia: 13.12.2023, 09:48 »
Przy odpowiednim podaniu i neceniu ,bo to jest klucz do sukcesu ,wieloma kijami ze średniej półki zrobi się wynik :beer: ;)

Offline carl23

• Ekspert
  • Reputacja: 342
  • to zwykły kłamca z wielkim ego jest...
« Odpowiedź #91 dnia: 13.12.2023, 21:31 »
Przy odpowiednim podaniu i neceniu ,bo to jest klucz do sukcesu ,wieloma kijami ze średniej półki zrobi się wynik :beer: ;)

Jeszcze inaczej-na zawodach na wodach komercyjnych, Ci co bywają non stop znają każde stanowisko i każdą trzcinę, oraz mają swoje gotowce w postaci mieszanek i waftów zakładanych na hak. Takim osobom dajesz stingera i zrobi równie piękny wynik jak daiwą, guru czy inną wyższą półką. Klucz do sukcesu to wiedza, sprzęt potem tylko pomaga w realizacji-szybkość holu, mniej spinek, szybkość zarzutu, celność zarzutu etc. A sprzęt na takich zawodach gra jeszcze inną rolę-pewności siebie i chęci pokazania się jako "klasy zawodnika". Coś na zasadzie, że do opery w dresach się nie chodzi. ;)

Offline perkusista30

• Ekspert
  • Reputacja: 38
« Odpowiedź #92 dnia: 30.12.2023, 22:00 »
Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Kupiłem dziś nowego monstera 11. Mam nadzieję, że będę zadowolony. Wahałem się między Daiwa S 11/50g a właśnie Monsterem. Jeszcze raz dzięki.

Offline JacekB

• Ekspert
  • Reputacja: 32
« Odpowiedź #93 dnia: 01.01.2024, 14:56 »
Dobrze zrobiłeś monsterek to moim zdaniem lepszy kij niż Daiwa będzie pan zadowolony

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk