Autor Wątek: Zakup feedera na komercje - długość 3,3 m  (Przeczytany 6284 razy)

Offline maniu89

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 17
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Zakup feedera na komercje - długość 3,3 m
« Odpowiedź #30 dnia: 30.11.2020, 10:30 »
Cześć. Planuje zakup kija 3,30 na komercje i większe rybki. Ostatnio machałem w sklepie wędką cormorana GF feeder pro 3,30/ 40-120 g i wydaje się że fajny kij za niewielkie pieniądze ale chciałem jeszcze zapytać na forum być może ktoś z Was ma taki kij i może coś napisać jak się sprawuje. Zastanawiam się jeszcze nad colmic F1 method 3,30 20-100g. ale tej nie miałem w łapie. Pozdrawiam.
Posiadam dokładnie ta wersję  tego Cormorana tylko "sprzed liftingu" i jeśli zmiany są tylko kosmetyczne to będziesz zadowolony, używałem dwa sezony na komercji ,największy karp 8kg , fajna progresywna praca , bardzo duże przelotki ,cw wydaje mi się troszkę zawyzone , w tej cenie od siebie polecam  (zamiast wszędobylskich flagmanow i tubertini ;) ) ;D

Offline Adam M

• Ekspert
  • Reputacja: 35
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Zakup feedera na komercje - długość 3,3 m
« Odpowiedź #31 dnia: 30.11.2020, 10:38 »
Na komercję na karpiki mam Nevis vanity carp 3,30 i jest mega,moim zdaniem przynajmniej,łapie karpie w przedziale 3-10 kilo i sprawuje się bardzo dobrze,mimo 3,30 długości bardzo fajnie się rzuca,podajnik 30 g lata aż miło ,hol ryby super,przynajmniej u mnie jeszcze nie miałem na niego spinki
Pb: sum 205 cm, 70 kilo. Karp 94 cm, 21 kilo. Lin 54 cm, 3,5 kilo. Leszcz 70 cm, 5,5 kilo. Amur 8 kilo.