BUBEL i jeszcze raz BUBEL .
Zakupiłem to dziadostwo w tamtym roku przed okresem wakacyjnym w sklepie internetowym , po rozpakowaniu i wstępnych oględzinach uznałem no fajny , wiele możliwości ustawień i to tyle spakowany do pokrowca i oczekiwanie na wyjazd .
Pierwsze rozstawienie i rozczarowanie , nogi nie spasowane , po rozsunięciu i zablokowaniu potrzebujemy niewiele siły aby się wsunęły . Pomyślałem kupie farbę w sprayu naniosę 1 czy 2 warstwy farby i będzie git . Gdy udało mi się wstępnie rozstawić ten wynalazek i poskręcać aby się nie gibotał na wszystkie strony zerwał się gwint w plastiku z przodu prawa strona ( śrubą skręcającą całość , czyli jak mamy zamocowanie przedniej prawej podpory ) Czyli plastik plastelina - patrz i nie ruszaj . Jednym słowem Bubel . A tak niewiele brakuje aby był naprawdę fajny sprzęt . 1 Usztywnić podpory 2 zastosować lepszej jakości tworzywo a poszedł bym dalej i zastosował wszędzie tam gdzie wkręcane są śruby gwintowane tuleje obustronnie i oczywiście przed wkręceniem zaaplikował klej . Podsumowując : wizualnie naprawdę fajny , patrząc od strony technicznej nie dopracowany bubel , rozstawić i oglądać z daleka . A tak niewiele zabrakło aby był OK .