Autor Wątek: Pojemniki na zanęty i pellety  (Przeczytany 15197 razy)

Offline flowgrid

• Ekspert
  • Reputacja: 233
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: Pojemniki na zanęty i pellety
« Odpowiedź #45 dnia: 31.07.2020, 21:23 »
Podczepię się pod wątek. Zamówiłem plastikowe pudełka do rozrabiania pelletu i zanęty. Po rozpakowaniu przesyłki okazało się, że od wnętrza jednego z pudełek występują przebarwienia plastiku w miejscu, w którym na zewnątrz są nóźki. Czy to może w przyszłości skutkować tym, że pudełko pęknie w tych przebarwionych miejscach? Czy po prostu to normalnie można zignorować i spokojnie użytkować pudełka?
Marcin

Offline boruta

• Ekspert
  • Reputacja: 182
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #46 dnia: 31.07.2020, 21:26 »
to tylko plastik pęknie to drugie kupisz, tak piszesz jak byś zauważył pęknięcie na wędce team daiwa za 1450 zł
Paweł

Offline flowgrid

• Ekspert
  • Reputacja: 233
« Odpowiedź #47 dnia: 31.07.2020, 21:32 »
Nie ważne ile płacisz za towar czy usługe. To, że coś ksztuje tyle co paczka fajek nie znaczy, że ma się zaraz rozlecieć przy próbie rozrobienia zanęty czy pelletu.
Marcin

Offline RysiekS

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #48 dnia: 31.07.2020, 21:32 »
Jak pęknie nie będziesz musiał wody odlewać. Sama wyleci. Zaoszczędzisz na sitku. Ja kupiłem dwa tyg temu pudełko na przypony. Nadłamany zawias, założyłem gumkę i jest dobrze.

Offline elwood

• Ekspert
  • Reputacja: 278
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #49 dnia: 31.07.2020, 21:39 »
Podczepię się pod wątek. Zamówiłem plastikowe pudełka do rozrabiania pelletu i zanęty. Po rozpakowaniu przesyłki okazało się, że od wnętrza jednego z pudełek występują przebarwienia plastiku w miejscu, w którym na zewnątrz są nóźki. Czy to może w przyszłości skutkować tym, że pudełko pęknie w tych przebarwionych miejscach? Czy po prostu to normalnie można zignorować i spokojnie użytkować pudełka?

O, drennany 1,8l ;D
Z pozdrowieniami - Marcin

Offline zgrozik

• Ekspert
  • Reputacja: 141
    • Galeria
    • Debeściaki
« Odpowiedź #50 dnia: 31.07.2020, 22:04 »

O, drennany 1,8l ;D

Nie, Prestony :P
Piotr