Autor Wątek: Bluza z kapturem  (Przeczytany 1087 razy)

Offline Adrian

• Ekspert
  • Reputacja: 54
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
Bluza z kapturem
« dnia: 25.08.2020, 12:25 »
Cześć!
Szukam dobrej jakości bluzy z kapturem (takiej, która nie zmechaci się po kilku praniach), raczej z grubszego materiału. Nie zależy mi na modnym logo więc nie musi to być typowo wędkarska firma, ważne, żeby była w stonowanym kolorze (camo, odcienie brązu czy zieleni) i posłużyła przez dłuższy okres czasu. Budżet do ok. 200zł.

Offline Stan

• Ekspert
  • Reputacja: 211
  • Ulubione metody: bolonka

Offline sander

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 52
Odp: Bluza z kapturem
« Odpowiedź #2 dnia: 25.08.2020, 15:51 »
Jeśli szukasz czegoś funkcjonalnego, trwałego, ciepłego i z fajnym wyglądem to polecam helikon patriot. Mam dwie - jedną na ryby (camogrom) i drugą "cywilną" (coyote) :)

https://allegro.pl/listing?string=helikon%20patriot&bmatch=linear-product-eyesa2-engag-dict45-fas-1-2-0813

Offline Adrian

• Ekspert
  • Reputacja: 54
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #3 dnia: 25.08.2020, 17:58 »
Helikon wygląda świetnie, co prawda szukałem czegoś bez zamka i lżejszego ale mimo wszystko chyba się skuszę :)
Podpowiesz odnośnie doboru rozmiaru? Mam 180cm i 88kg, myślę nad L-ką, możesz to jakoś odnieść do swoich wymiarów? Z góry dzięki!

Offline sander

• Reputacja: 52
« Odpowiedź #4 dnia: 25.08.2020, 18:26 »
Ja mam 176 cm i 95 kg. Wziąłem m-ki i na mnie są w sam raz. Dopasowane, ale nie obciskające. Ty z tym wzrostem i wagą jesteś na granicy M/L ;) Możesz wziąć dwie i jedną zwrócić. W razie czego zwrot z allegrosmart masz darmowy.

Offline piotr82

• Reputacja: 25