Autor Wątek: Torba do Cuzo F3 + sztywny pokrowiec pod 2 wędki 188 cm  (Przeczytany 1202 razy)

Offline igorkoz

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 1
Witam, jako iż nigdzie nie mogę znaleźć dostępnej torby od Elektrostatyka pod Cuzo F3 chciałbym się zapytać Was o jakieś alternatywy pod transport tego krzesełka?

Druga sprawa szukam usztywnionego pokrowca 2-3 komorowego na wędki o długości transportowej 188cm. Najlepiej, żeby nie były jakieś mega drogie, tzn. +300-400pln

Pozdrawiam

Offline kamal

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 2
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Torba do Cuzo F3 + sztywny pokrowiec pod 2 wędki 188 cm
« Odpowiedź #2 dnia: 31.08.2020, 17:43 »
Czesc, ja przed pandemia kupilem do swojego Cuzo taka torbe https://sklepdrapieznik.pl/sklep/bagaz-flagman/33515-torba-na-krzeslo-flagman-chair-bag-match.html. W zwiazku z tym, ze w miedzyczasie kupilem sobie taczke jest mi zbedna i chetnie sie jej pozbede. Pozdrawiam ;)
"nieważne gdzie..., ważne, że nad wodą"

Offline pewu

• Ekspert
  • Reputacja: 77
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #3 dnia: 31.08.2020, 19:14 »
A ja zczepiłem rzepami dwa pasy od materaca z Ikei, przełożyłem przez ramę i mam pas na ramię. Po rozłożeniu fotela pas przeciągam do tyłu więc nie muszę go zdejmować podczas łowienia.
Jeśli kłócisz się z idiotą, to on najprawdopodobniej robi właśnie to samo.

Offline adamk

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 50
« Odpowiedź #4 dnia: 31.08.2020, 21:03 »
Mam taką jak w linku tylko w wersji "większej" - wtedy wchodzi Cuzo3 + podnóżek + masę innych gratów. Jakość jak to pokrowce Anacondy = bdb. Polecam.

https://sklepdrapieznik.pl/sklep/bagaz-anaconda/38562-torba-anaconda-carp-chair-bag.html

Jak kupowałem pytałem w Drapieżniku też o ten (czyli rozmiar mniejszy) model - mierzyli Cuzo3 i wchodziło spokojnie + miejsce na parę innych gratów.