Autor Wątek: Pokrowiec Traper Adventure II 3 komory  (Przeczytany 2450 razy)

Offline Laur77

• Ekspert
  • Reputacja: 60
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: Pokrowiec Traper Adventure II 3 komory
« Odpowiedź #15 dnia: 24.09.2020, 21:36 »
Używam go już drugi sezon i nie narzekam.... no może nóżki do kitu bo praktycznie od razu wymieniłem na takie z nierdzewki. Jeśli chodzi o wędki to mam w nim 4 feedery, bolonki dwie, matchówka, dwie sztyce, duży podbierak wszystko oczywiście bez kołowrotków. W bocznych kieszeniach podpórki i jakieś pierdoły. A i zapomniałbym o spinningu :) . Naprawdę pojemny i wytrzymały....

Wawrzyn

Offline MaRaS!

• Ekspert
  • Reputacja: 63
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #16 dnia: 24.09.2020, 21:51 »
Preston Monster Double Holdall 180tka kupiłem w Drapieżniku był na promocji za 365.
W tej cenie jak dla mnie petarda. Spełnia Twoje kryteria.

Inny, który mam i do którego porównuję (krótszy niż w linku, chyba 140tka) i zdecydowanie polecam to Anakonda Travel Rod System, aktualnie przeceniony:
https://sklepdrapieznik.pl/sklep/bagaz-anaconda/38358-pokrowiec-anaconda-travel-rod-system-12ft.html
Jeśli dobry znalazłem to jest tylko w leszczu i kosztuje dobrze ponad 600 zł a co do anacondy to ja szukam sztywnego pokrowca ale dzięki.

Offline Wojtek8583

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #17 dnia: 01.10.2020, 18:37 »
Mistrall zakupiony ,wrażenie sprawia nienajgorszego co do ładowności 3 feeder z kolowrotkami nie wejdą,nie chciałem upychac na chama .Duży plus to paski do transportu są dodatkowo nitowane więc może trochę wytrzymią .Stojak do pokrowca to jakieś nieporozumienie,brak stabilności .Ogólnie ujmując na moje potrzeby wystarczający

Offline MaRaS!

• Ekspert
  • Reputacja: 63
« Odpowiedź #18 dnia: 01.10.2020, 18:56 »
Tak jak mówiłem mogli troszkę bardziej pomyśleć i zrobić w środkowej komorze "półkę" i był by to na prawdę fajny pokrowiec. Co do stojaka to myślałem że będę używał lecz jest kiepskiej jakości i nie skusiłem się nim bawić. Do mnie dzisiaj dotarł Daiwa N'Zon 2+2 Rod Bag - 180cm  pokrowiec nie najtańszy a raczej powiedział bym że dość drogi ale moim zdaniem warty swojej ceny, 3 boczne kieszenie pomieszczą i podpórki i parasol i inne dodatki, natomiast w środku wchodzą bez problemu 4 wędki z kołowrotkami 5000.