Autor Wątek: (S) Akcesoria do metody. Podajniki Zhibo, łączniki Drennan, haki Guru  (Przeczytany 1508 razy)

Offline Suchotnik

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 21
Cześć :)

Sprzedam kilka zbędnych mi rzeczy. W większości są to akcesoria chwalone przez użytkowników forum, a ja zakupiłem je w celu obejrzenia (np podajniki Zhibo, czy łączniki Drennana). Odnośnie gotowych przyponów, pod koniec sezonu 2021. Zacząłem sam wiązać przypony na większych haczykach. Przypony Guru były zakupione w środku sezonu 2021.  Poniżej opis i zdjęcia sprzedawanych akcesoriów:

2x podajnik do metody Zhibo ARC (rozmiar: 50x28, waga: 30g). Stan nowy/nie używany.

2x podajnik do metody Zhibo Flat (rozmiar 50x28, waga: 30g). Stan nowy/nie używany.

2x łączniki Drennan Qiuck Change Beads (rozmiar small, 2 opakowania po 6 sztuk). Stan nowy/nie używany.

1x przypony Guru (hak QM1, rozmiar 12, żyłka 0.22mm, długość 10cm, zakończone Speedspops) - 8szt, oryginalnie zapakowane.
1x przypony Guru (hak QM1, rozmiar 12, żyłka 0.22mm, długość 10cm, zakończone Speedspops) - 5szt, (3szt zużyte z oryginalnego opakowania).
1x przypony Guru (hak MWG, rozmiar 12, żyłka 0.22, długość 10cm, zakończone gumką) - 1szt, (7szt zużytych z oryginalnego opakowania).
* Wszystkie przypony są nowe, nie używane. Kupione w sezonie 2021.

1x stopery Fox Pellet Pegs (rozmiar 11mm, kolor - clear. Opakowanie 180szt). Stan nowy/nie używany.

Cena: 70zł + 13 zł wysyłka paczkomatem InPost.

Pozdrawiam
Łukasz

Offline Suchotnik

• Aktywny użytkownik
Ostateczna cena: 60zł + koszty wysyłki :facepalm:

Offline Suchotnik

• Aktywny użytkownik
Możliwość podzielenia zestawu na dwie części:

2x podajnik do metody Zhibo ARC (rozmiar: 50x28, waga: 30g). Stan nowy/nie używany.
2x podajnik do metody Zhibo Flat (rozmiar 50x28, waga: 30g). Stan nowy/nie używany.
2x łączniki Drennan Qiuck Change Beads (rozmiar small, 2 opakowania po 6 sztuk). Stan nowy/nie używany.
Cena: 37zł + koszty wysyłki.

1x przypony Guru (hak QM1, rozmiar 12, żyłka 0.22mm, długość 10cm, zakończone Speedspops) - 8szt, oryginalnie zapakowane.
1x przypony Guru (hak QM1, rozmiar 12, żyłka 0.22mm, długość 10cm, zakończone Speedspops) - 5szt, (3szt zużyte z oryginalnego opakowania).
1x przypony Guru (hak MWG, rozmiar 12, żyłka 0.22, długość 10cm, zakończone gumką) - 1szt, (7szt zużytych z oryginalnego opakowania).
* Wszystkie przypony są nowe, nie używane. Kupione w sezonie 2021.
1x stopery Fox Pellet Pegs (rozmiar 11mm, kolor - clear. Opakowanie 180szt). Stan nowy/nie używany.

Cena: 33zł + koszty wysyłki

Pozdrawiam
Łukasz

Offline Suchotnik

• Aktywny użytkownik
Cena dla niezdecydowanych 50zł plus koszt wysyłki.

To połowa wartości tych przedmiotów!

Ogłoszenie aktualne do niedzielnego wieczoru (godz. 22), pozniej zniknie z forumowej giełdy.

Zapraszam
Łukasz

Offline marian190975

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 39
  • Ulubione metody: waggler i feeder
To ja wezmę, podaj dane do przelewu na pw.

Offline Suchotnik

• Aktywny użytkownik
To ja wezmę, podaj dane do przelewu na pw.

W trakcie finalizacji z kolegą marian190975.
Już wysyłam wiadomość na pw ;)

Offline marian190975

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 39
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Paczuszka dotarła, wszystko ok.