Potrzebna Ci bolonka z dużym zapasem mocy. Nie tylko będziesz łowił na ciężkie zestawy, ale też mierzył się z silnymi rybami takimi jak brzana czy kleń. W tym budżecie nie jest łatwo znaleźć wędkę, która spełniałaby te kryteria i dałoby się nią komfortowo łowić. Proponuje Ci -
https://sklepdrapieznik.pl/81097-wedka-vde-robinson-competition-bolognese-ctx-600-30g.html Są na pewno lepsze wędki, nawet takie mam, ale kosztują ze 3x więcej. Ale na pewno nie są 3x lepsze od tego Robinsona. Dlatego go nie sprzedaje, bo jak za te pieniądze, to naprawdę kijek jest świetny. Mógłby być trochę sztywniejszy i jeszcze lepiej wyważony, ale wtedy kosztowałby pewnie dużo więcej. Nie wiem czy Drapieżnik wysyła do UK, ale skoro stamtąd sprowadzają to i pewnie mogą też wysłać. Bolonka dużą mocą, bardzo smukła, dosyć dobrze wyważona i całkiem szybka. Po 2-gie, myślę, że jeśli to Twoje pierwsze bolo, to nie ma sensu kupować od razu bardzo drogiej wędki, bo takie topowe łatwo uszkodzić niedoświadczonemu w tej metodzie wędkarzowi. Dlatego uwazam, że ten wybór będzie dla Ciebie optymalny na ten moment.
Z tych z podlinkowanego sklepu tylko Sensas Bolo Mare zasługuje na uwagę.