Autor Wątek: Sztyca methoda/klasyk, 2 lub więcej gwintów, nasadowa  (Przeczytany 777 razy)

Offline Podleszczak123

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 1
Witajcie,
miałem w planach zakupić sztyca od Flagmana - Sherman pro put over 4m (trójskład) długość taka, a nie inna, aby poradzić sobie też w trudnych warunkach "brzegowych?". Od razu dodam, że wspomniany sherman kosztuje 200zł i nic droższego bym nie chciał, ponieważ na pewno była by to dla mnie wystarczająca opcja. No ALE, natknąłem się przez przypadek na sztycę DAMa - sensomax II put over 4m (4 składy), która to sztyca jest w podobnej cenie i ma dwa gwinty, także mogę mieć albo 3, albo 4m - jak dla mnie fajna sprawa. Tylko czy warto? O tym flagmanie słyszałem, że jest całkiem całkiem, o DAMie niestety nic:/ Ma ktoś może jakieś informacje na temat tej ciekawostki, a może inną propozycję 2 lub "kilkugwintową"? Z góry dzięki:))

Offline pr00

• Ekspert
  • Reputacja: 318
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: Sztyca methoda/klasyk, 2 lub więcej gwintów, nasadowa
« Odpowiedź #1 dnia: 19.06.2024, 23:58 »
Weź sobie legendarną sztyce forumową Flagman Force Active jeśli tylko ja gdzieś znajdziesz. Kosztuje 90 zł, waży przyzwoicie i jest bardzo wytrzymała. Nie ukrywam, że sam odkryłem te sztycę ale w tej cenie to jest mega oferta.

Offline Podleszczak123

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #2 dnia: 21.06.2024, 18:55 »
Weź sobie legendarną sztyce forumową Flagman Force Active jeśli tylko ja gdzieś znajdziesz. Kosztuje 90 zł, waży przyzwoicie i jest bardzo wytrzymała. Nie ukrywam, że sam odkryłem te sztycę ale w tej cenie to jest mega oferta.

Niestety nie sposób ją znaleźć:(( Na ten moment alternatywami z dwoma gwintami w podobnej cenie są DAM sensomax ii put over net handle 4m i Mikado mft put over 3.5m. DAM dzielony jest na 4 sekcje, Mikado na 3. Pewnie zaryzykuję i kupię jedną z powyższych. Zakładam, że nikt nic nie wie o tych modelach?

Offline darkon

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 37
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #3 dnia: 21.06.2024, 19:11 »
Tu masz jej następcę, też już trudno dostępna, kupiłem i nie żałuję https://sklep-wedkarski.waw.pl/sztyca-podbieraka-flagman-force-active-carp-3-4m.html
Kurde, nie zauważyłem, że chyba wziąłem ostatnią sztukę dla szwagra :P