Autor Wątek: (S) 2x Brzanówki Korum Trilogy Triple Tip Rod 12FT (pierwsza seria 2019)  (Przeczytany 339 razy)

Offline fishunter1990

• Ekspert
  • Reputacja: 916
  • Przystawka i Laying-on Gruntówka z alarmem
Siemanko. Sprzedam tytułowe brzanówki z pierwszej serii Trilogy (koniec 2019 - model praktycznie niedostępny na rynku).

Opis producenta:

"Trilogy Triple Tip Rod - To trzy wędki w jednej! Nasza pierwsza w historii „potrójna” wędka, zaprojektowana, aby zaoferować Ci wielofunkcyjne narzędzie, które umożliwi łowienie różnych okazowych ryb . Wędka posiada trzy sekcje szczytowe o mocach 1,75lb, 2,2lb i Power Quiver 1,5lb. Sam blank ma warstwę splotu węglowego 2k, aby zwiększyć wytrzymałość tam, gdzie ma to znaczenie. Wędka wykończona wąskim korkowym dolnikiem i kompaktowym uchwytem kołowrotka. Charakteryzuje się średnio szybką akcją, która pasuje do wszystkich stylów połowów i podajników. Wędki z "dużą ilością zapasu", aby powstrzymać nawet największe ryby.

Wyposażona w trzy sekcje szczytowe: 1,75lb, 2,2lb i Power Quiver 1,5lb
Sekcja Power Quiver zawiera szczytówkę węglową ( 4 oz )
2k matowa warstwa splotu węglowego dla dodatkowej mocy
Wąski korkowy dolnik i uchwyt kołowrotka

Index: K0330019
Producent: Korum
Długość [cm]: 366cm
Ilość sekcji: 2
Długość transportowa[cm]: 187cm
Waga: 250g
Długość (stopy [ft]): 12ft
Seria - wędki/szczytówki: Korum - Trilogy
Min. ciężar wyrzutowy [g]: 30g
Max. ciężar wyrzutowy [g]: 120g
Waga: Dolnik- 195g
          Sekcja górna: 1,5lb- 44g
                               1,75lb- 51g
                               2,2lb-55g
Wytrzymałość linki: 8-15lb
Wyposażona w trzy sekcje szczytowe: 1,75lb, 2,2lb i Power Quiver 1,5lb"

Brzanówki te stanowią bardzo unikalne combo wędzisk z 3 segmentami szczytowymi, używanymi zamiennie w zależności od potrzeby. Kijki są w stanie dobrym+, tzn. na jednym z dolników w korku było małe zagłębienie (tak już otrzymałem ze sklepu), które zostało zaszpachlowane i nie wyróżnia się za bardzo. W drugim kijku jest lekko starta pianka na krawędzi foregripa (również minimalnie zauważalne). Na wykończeniu dolników (na kapslach) są lekkie odpryski farby, poza tym kije nie posiadają żadnych poważnych rys czy wykrzywionych przelotek. Brzanówki mają fajną, progresywną akcję z zapasem mocy w dolniku do holowania okazowych ryb. Segment feederowy 1,5lb obsługuje komfortowo koszyczki do 75-80g z towarem.
Kijki sprzedaję głównie dlatego, że używałem przede wszystkim segmentu 2,2lb (ciężka metoda), a kupiłem karpiówki 2,25lb więc szkoda, żeby się marnowały. Wysyłam kurierem w sztywnej tubie kartonowej, jest także możliwość odbioru osobistego. Nie wysyłam za pobraniem.
Cena: 400zł/szt, 700zł/2szt.
Zapraszam serdecznie.

Wolę łowić niż łapać...🎣🍺😉

Offline frank_lucas

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 29
  • Ulubione metody: bat
Poproszę, o rezerwację do wieczora do 20tej, jeśli to możliwe.

Offline fishunter1990

• Ekspert
Bezproblemowo :).

Offline fishunter1990

• Ekspert
W trakcie transakcji z kolegą frank_lucas 8).