Witam,
zasadniczo jestem obecny na forum od dłuższego czasu. Pełnię funkcję programisty, ale dopiero teraz zdecydowałem się przedstawić w pełni. Studiuję w Poznaniu na 4 roku informatyki inżynierskiej. Rybami zaraziłem się od swojego ojca, który niegdyś zabrał mnie na ryby w moim rodzinnym mieście. Pamiętam ten sprzęt z bazaru i pierwszą wzdręgę złowioną na białego robaka.
Obecnie mieszkam w Poznaniu i łowię głównie wtedy kiedy pozwala mi na to czas, czyli niestety rzadko. Moja ulubiona metoda to spławik, a konkretnie odległościówka. Lubuję się także w gruntówce, klasyczna sprężyna. Dzięki temu portalowi sporo się nauczyłem i coraz częściej zagłębiam się w takie metody jak "metoda" czy też "waggler method". Dzięki inwestycjom poczynionym w tym roku, mogłem nabyć wreszcie fajny sprzęt, o którym zawsze marzyłem! Dał mi on sporą motywację do dalszego rozwoju i pogłębiania wędkarskiej pasji!
Mam zaledwie 100 m do Warty i pewnie gdyby nie ta nieszczęsna katastrofa ekologiczna, byłbym teraz na rybach

Pozdrawiam,
greenwayq.