Używałem pelletu o którym piszesz czyli Red Hot i Kukurydzy. Mam też kulki owocowe bo te ich nazwy są jak dla mnie nie do zapamiętania

Mam jeszcze pellet sumowy BIG dzoser pellet 20 mm.
Pellety bardzo szybko pracują. Ja nazwałbym raczej je granulatem. Cenowo dość dobrze - czasem zdarzają się promocje.
Sumowy pellet trwały, długo wytrzymuje na zestawie. No jakoś suma nie dane mi było złowić ale może na drugi sezon

Kulki mają dość dziwną strukturę - podobną do Carp Devil Baits jak znasz taką firmę. Kilka karpi dało się oszukać na te kulki.
A teraz coś na nie - z niewiadomych przyczyn po dwóch zamówieniach, które dotarły w normalnym czasie trzecie trwało ponad trzy tygodnie. Pomimo monitów przez FB i maili nikt nie reagował. Najpierw tłumaczyli się problemem z kurierami a potem zamilkli na dobre. Po moim którymś monicie, że w sumie to dziękuję już za towar nagle dostałem maila, że przesyłka nadana... Niestety ja nie przyjąłem dostawy. Nie może tak być, że zamówienie trwa i trwa.... Na całe szczęście nie mam zwyczaju wpłacać kasy z góry na konto.
Jesli chodzi o pellety mam namiar z OLX na pellety po około 9 zł za kilo w różnych smakach i rozmiarach
JK