Autor Wątek: Chińskie auta  (Przeczytany 2118 razy)

Offline Enzo

• Ekspert
  • Reputacja: 329
  • Ulubione metody: bat i feeder
Odp: Chińskie auta
« Odpowiedź #60 dnia: 28.01.2026, 18:22 »

Jesteś niespójny w  swoich wypowiedziach, nie tylko na temat aut (co do których Twoja wiedza nie sięga poza gimbazę),  kilka stron wcześniej obiecałeś się już nie odzywać, a tu proszę-krucjata trwa, nie ważne, że na bakier wiedzy

Śmiem twierdzić, że wiedzą i umiejętnościami motoryzacyjnymi zjadłbym Cię razem z twoją pieluchą na śniadanie i wypluł przed południem, niewielu rzeczy jestem tak pewny :)

Tak sie składa że w Gliwicach jest kilka firm które produkuja różnego rodzaju komponenty, części do samochodów europejskich, w dwóch pracują na naiwyższych stanowiskach osoby z mojej rodziny z którymi kilkanaście razy w roku spotykamy się i rozmawiamy o motoryzacji.
Nie będę sie rozpisywał ale od pewnego czasu wszystkie najnowsze projekty które zawsze były wprowadzane w takich markach jak mercedes, bmw, Audi są wprowadzane tylko w chinskich markach,  dodatkowo chińczycy zaczeli zlecać w europie produkcie niektórych części i w porównaniu do aut europejskich i póki co nie oszczędzają na materiałach.
Także śmieszy mnie zwolennika passerati jak ktoś uważa że chińczyk to słaba jakość.
-" wyczyn wg mnie stanowi o sile wędkarstwa - Luk "