Cytat: Syborg w 09.03.2016, 18:52Geo (niestety, imienia nie znam), pozwoliłem sobie poprawić tytuł, bo już szydercy nadciągnęli Być może zostali zwabieni niebiańskim brzmieniem tytułowego "Fendera", nie wiem.Zapewne pomyśleli, że chcesz zostać gondylierem, który będzie wiosłował markowym "wiosłem".Pomysł, o którym wspominasz, nie jest najlepszy, niestety. Nikt jednak nie powstrzyma Cię - to oczywiste.Wolałbym skupić się na innej technice. Łódka daje wiele możliwości, jednocześnie coś ogranicza. Powodzenia.Profil forum uzupełniony, jeszcze raz dzięki za pomoc.
Geo (niestety, imienia nie znam), pozwoliłem sobie poprawić tytuł, bo już szydercy nadciągnęli Być może zostali zwabieni niebiańskim brzmieniem tytułowego "Fendera", nie wiem.Zapewne pomyśleli, że chcesz zostać gondylierem, który będzie wiosłował markowym "wiosłem".Pomysł, o którym wspominasz, nie jest najlepszy, niestety. Nikt jednak nie powstrzyma Cię - to oczywiste.Wolałbym skupić się na innej technice. Łódka daje wiele możliwości, jednocześnie coś ogranicza. Powodzenia.