Może wypowiem się co do pelletów Winner, bo miałem je okazje testować 2 tygodnie temu. Zakupiłem przez przypadek 2 słoiczki pelletu kokosowa słodycz oraz kałamarnica&pomarańcza. Pierwsze co mnie zaskoczyło to szczelnie zapakowane opakowanie, do tego po odkręceniu zakrętki mamy kolejną ''klapke'', co może wywołać u odbiorcy wrażenie, że firma jest solidna. Sam pellet jest dosyć tłusty, widać jak na ściankach zostaje jakiś aromat, którym jest nasiąknięty pellet. Zapach nie jest jakiś mocno uderzający, ale dosyć wyczuwalny. Ale do konkretów, w czasie łowienia 2 tygodnie temu przy dosyć chłodnej pogodzie, próbowałem łowić na wszystko, począwszy od pelletów sonubaits, kulek i innych wynalazków. Nic nie dawało rady, na sam koniec stwierdziłem, że założę własnie wyżej wymienione 2 smaki. Udało się przechytrzyć 2 karpiki w ostatnie 30 minut łowienia. Może przypadek, albo ryba ruszyła na żerowanie po prostu. Niestety od tego czasu nie mogłem być na rybkach, ale zachęcony tymi przynętami zakupiłem kolejne 2 rodzaje pelletów, które mam nadzieje sprawdzić w sezonie