Autor Wątek: Tacka Preston OFFBOX36 Storm Shield Side Tray - czy warto inwestować?  (Przeczytany 1280 razy)

Offline dolar2202

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 1
Witam , zastanawiam się nad kupnem Tacka Preston OFFBOX36 Storm Shield Side Tray- jakieś opinie podpowiedzi, recenzje czy warto?
ktoś z kolegów po kiju posiada,  poleca, odradza dziękuję.
Pozdrawiam

Offline Enzo

• Ekspert
  • Reputacja: 321
  • Ulubione metody: bat i feeder
Używałem cały sezon, niestety ale mam mieszane uczucia; 3 punkty podparcia zwłaszcza gdy noga jest w wodzie gdzie jest prąd to nie najlepsze rozwiązanie, dodatkowo amoryzatory półki są kiepskie ( mocowanie się obracają ) a uchwyty które mocujesz do siedziska również pękają. Cena jest wysoka a jakość średnia. 
-" wyczyn wg mnie stanowi o sile wędkarstwa - Luk "

Offline dolar2202

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 1
Przyznam że spodziewałem  się samych pozytywnych odpowiedzi , a tu proszę,  dzieki

Offline bysio204

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 2
Posiadam tą tacke już cały sezon i złego słowa nie powiem nic z nią sie nie dzieję. Był to najlepszy zakup wtm roku, trochę droga ale przy cuzo f3 współgra wspaniale.

Offline Ania

• Ekspert
  • Reputacja: 223
  • Trotka Warszawa
  • Ulubione metody: method feeder
Użytkowałam już ponad sezon, nic nie pękło, materiały są u mnie okej. Jednak wciąż uważam że cena jest mocno przesadzona, bardzo mocno. Zaciski działają poprawnie, ale u mnie również się obracają i,, latają". Ze stabilnością nie ma problemu, wiatr, deszcz, grad przetrwało 😀 szybko i łatwo się myje, nie przechodzi zapachem, składa się na płasko i nie ma problemu z rozrostowaniem. Mimo wszystkich zalet dużo za droga. Ale cóż zrobić 🙂
Ania

Offline bysio204

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 2
Ja u siebie te zaciski potraktowałem kropelką i teraz jest już ok .