Cytat: JahJah w 25.11.2016, 16:58Podłączam się do pytania kolegi, tyle że ja potrzebuje tyczki kanałowej. Leszcz i płocie przede wszystkim. Myślałem o prestonie MasterClass x5. W packu są dwa topy 5cio elementowe i top do kubka.Co wy na taką opcję? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Prestona nie znam. Wydaje się ciekawą opcją. Ale w tym przedziale cenowym bardzo dobrą tyczką kanałową jest Robinson MVDE Team Competition 13-10. Z rynku angielskiego ciekawe są tyczki z serii TKS od MAPa,W serii TKS ciekawym modelem jest uniwersalny TKS 401 G2, dostępny w okolicach 4 tys wraz z którym dostajemy aż 6 topów (3x match, 3x power) oraz top do kubka.
Podłączam się do pytania kolegi, tyle że ja potrzebuje tyczki kanałowej. Leszcz i płocie przede wszystkim. Myślałem o prestonie MasterClass x5. W packu są dwa topy 5cio elementowe i top do kubka.Co wy na taką opcję? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Sebek, poczekaj na Matchlessa. Sam, gdy szukałem tyczki otrzymałem od niego masę odpowiedzi. Wiedza jaką mi przekazał jest ogromna!