Autor Wątek: Organizacja podstawą...  (Przeczytany 23402 razy)

Offline FanFeeder

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 34
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: Organizacja podstawą...
« Odpowiedź #120 dnia: 22.01.2017, 21:54 »
Słuchajcie a macie jakiś patent żeby spakować się w jedną skrzynię, może być jak największą. Jednak dla mnie najważniejsze jest, aby była tam jedna wielka komora gdzie włożę cztery kołowrotki w pokrowcach, jakiś nóż, latarkę, tubę ze spławikami oraz żeby było jak najwięcej różnego rodzaju przegródek na koszyczki, ciężarki, przyponówki, torebki z haczykami i całą resztę.

Spinningowe pudła typu Plano nie bardzo spełniają ten warunek, bo niby w górnej części jest wielka komora o jaką mi chodzi, to nie akceptowane są pojedyncze cztery czy pięć pudełek. Ja chcę, żeby wszystko było dostępne (brakuje mi mądrzejszego określenia) z jednego poziomu. Obecnie używam starego pudła na narzędzia z bardzo mocnego plastiku, ale brakuje właśnie przegródek. Pudła na narzędzia z marketów, też nie bardzo, bo właśnie z mało przegródek.

I tak szukam i myślę... :)
"Ale w jednym i drugim przypadku musi mieć w sercu tą iskrę, ten żar który rozpala wyobraźnie i sprawia, że tęsknimy za kolejną wyprawą, za kolejnym sezonem. Sposób na życie, sposób myślenia: Ja, natura, ryba, pasja, wyzwanie, tajemnica."

Tench_fan

Offline katmay

• Ekspert
  • Reputacja: 563
« Odpowiedź #121 dnia: 23.01.2017, 00:17 »
Po przeczytaniu twoich wymagań na myśl przychodzi mi tylko jedno rozwiązanie:

Duże.

Pojemne

Ale pewnie Ci nie podpasuje.

Ps
Jak coś znajdę to dam znać

Marcin

Marcin

Offline katmay

• Ekspert
  • Reputacja: 563
Marcin

Offline Enzo

• Ekspert
  • Reputacja: 321
  • Ulubione metody: bat i feeder
« Odpowiedź #123 dnia: 23.01.2017, 00:38 »
Albo to, troszkę krótsza ale wyższa:
-" wyczyn wg mnie stanowi o sile wędkarstwa - Luk "

Offline fishunter1990

• Ekspert
  • Reputacja: 905
  • Przystawka i Laying-on Gruntówka z alarmem
« Odpowiedź #124 dnia: 23.01.2017, 08:18 »
Albo to troszkę krótsza ale wyższa

Mam identyczną, ale trzymam w niej narzędzia ;).
Wolę łowić niż łapać...🎣🍺😉

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
« Odpowiedź #125 dnia: 23.01.2017, 08:46 »
Słuchajcie a macie jakiś patent żeby spakować się w jedną skrzynię, może być jak największa. Jednak dla mnie najważniejsze jest, aby była tam jedna wielka komora gdzie włożę cztery kołowrotki w pokrowcach, jakiś nóż, latarkę, tubę ze spławikami oraz żeby było jak najwięcej różnego rodzaju przegródek na koszyczki, ciężarki, przyponówki, torebcki z haczykami i całą resztę.

Spinningowe pudła typu Plano nie bardzo spełniają ten warunek, bo niby w górnej części jest wielka komora o jaką mi chodzi, to nie akceptowane są pojedyncze cztery czy pięć pudełek. Ja chcę, żeby wszystko było dostępne (brakuje mi mądrzejszego określenia) z jednego poziomu. Obecnie używam starego pudła na narzędzia z bardzo mocnego plastiku, ale brakuje właśnie przegródek. Pudła na narzędzia z marketów, też nie bardzo, bo właśnie z mało przegródek.

I tak szukam i myślę... :)

Ja używam tego teraz, w środku mam dodatkowo wszelkie pudła i małą skrzynkę na narzędzia, gdzie są igły, wypychacze, nożyczki itp.
Polecam. To najlepsze z pudeł na rynku:

Lucjan