Autor Wątek: Deeper Pro +  (Przeczytany 1983 razy)

Offline Arturf01

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 2
Deeper Pro +
« dnia: 22.07.2017, 19:21 »
Witam kolegów, myślałem o zakupie WW sprzętu z dedykacja do łódki zanętowej na ramieniu dedykowanym. Troche jednak ma słaby zasięg a wyczytałem gdzieś, ze firma Deeper ma zamiar zrobic cos dla karpiarzy, pewnie jakies echo z większym zasięgiem. Pytanie tylko kiedy to będzie i czy wgl bedzie i jak to będzie wygladało. Jeśli zwieksza zasięg o 20 m to wielkiego pozytku raczej nie bedzie z tego. Co Wy myślicie na ten temat??
Pozdrawiam
Artur

Offline MarcinD

• Ekspert
  • Reputacja: 279
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: Deeper Pro +
« Odpowiedź #1 dnia: 22.07.2017, 19:26 »
Witam kolegów, myślałem o zakupie WW sprzętu z dedykacja do łódki zanętowej na ramieniu dedykowanym. Troche jednak ma słaby zasięg a wyczytałem gdzieś, ze firma Deeper ma zamiar zrobic cos dla karpiarzy, pewnie jakies echo z większym zasięgiem. Pytanie tylko kiedy to będzie i czy wgl bedzie i jak to będzie wygladało. Jeśli zwieksza zasięg o 20 m to wielkiego pozytku raczej nie bedzie z tego. Co Wy myślicie na ten temat??

To raczej organiczenia technologii bezprzewodowej niż samego deepera, Wifi bez wzmacniaczy (a tego w telefonie brak) daleko Ci odpłynąć nie pozwoli. Może zainteresuj się właśnie czymś w pokroju wzmacniaczy sygnału, ostatnio pełno tego np. dla dronów.

Offline Arturf01

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: 22.07.2017, 19:36 »
Myślisz, że takiego deepera + telefon udało by siś sparowac ze wzmacniaczem sygnału wi fi i zasięg byłby dużo lepszy???
Pozdrawiam
Artur

Offline Arturf01

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: 22.07.2017, 19:41 »
Taki wzmacniacz Wifi dla drona operuje zasiegiem 300-500m wiec Deeper powinien cos takiego wprowadzić, łaczyc z telefonem i po sprawie.
Pozdrawiam
Artur