Autor Wątek: Mivardi Bivvy Professional (2 man)  (Przeczytany 1944 razy)

Offline daminek1

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 34
  • Ulubione metody: method feeder
Mivardi Bivvy Professional (2 man)
« dnia: 18.08.2017, 20:11 »
Myślę o zakupie namiotu MIVARDI BIVVY PROFESSIONAL (2 MAN) do kwoty 1000, zastanawiam się czy ktoś go posiada   może? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za opinie. Myślę też nad Anacondą Airborne, niestety jej także na oczy nie widziałem. Więc jestem otwarty na wszelkie sugestie. Pozdrawiam

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam Damian :-)

Online Kozi

• Ekspert
  • Reputacja: 415
Odp: Mivardi Bivvy Professional (2 man)
« Odpowiedź #1 dnia: 18.08.2017, 20:39 »
Dołóż trochę i kup new dynasty xl, na 2 osoby jest idealny.

Offline fishunter1990

• Ekspert
  • Reputacja: 905
  • Przystawka i Laying-on Gruntówka z alarmem
Odp: Mivardi Bivvy Proffesional (2 man)
« Odpowiedź #2 dnia: 18.08.2017, 20:50 »
Na Anacondę Airborne też się czaiłem jakiś czas, ale na Rybomanii w Poznaniu, chłopaki z ich ekipy wyleczyli mnie z zakupu. Ponoć jakieś wady konstrukcyjne, niedopasowana podłoga itp. Szkoda, bo parametry i wygląd tego namiotu, bardzo mi odpowiadały. Póki co, obserwuję polską firmę 4succes i ich konstrukcję Hardshell Panorama 1 Man (Ktoś na forum o tym namiocie wspominał). Pożyjemy, zobaczymy - narazie 2 nocki w tym sezonie, więc nie wiem czy kupować nową namiotkę jeszcze w tym sezonie (kusi niemiłosiernie, bo uwielbiam komfortowy biwak na rybach  ;)).
Mivardi też brałem pod uwagę, ale coś mi nie przypasiło.
Wolę łowić niż łapać...🎣🍺😉

Offline daminek1

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 34
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Mivardi Bivvy Professional (2 man)
« Odpowiedź #3 dnia: 18.08.2017, 22:34 »
Na Anacondę Airborne też się czaiłem jakiś czas, ale na Rybomanii w Poznaniu, chłopaki z ich ekipy wyleczyli mnie z zakupu. Ponoć jakieś wady konstrukcyjne, niedopasowana podłoga itp. Szkoda, bo parametry i wygląd tego namiotu, bardzo mi odpowiadały. Póki co, obserwuję polską firmę 4succes i ich konstrukcję Hardshell Panorama 1 Man (Ktoś na forum o tym namiocie wspominał). Pożyjemy, zobaczymy - narazie 2 nocki w tym sezonie, więc nie wiem czy kupować nową namiotkę jeszcze w tym sezonie (kusi niemiłosiernie, bo uwielbiam komfortowy biwak na rybach  ;)).
Mivardi też brałem pod uwagę, ale coś mi nie przypasiło.
Jeśli chodzi o panoramę to jest niższy, kolega go kupił, i podłoga jest słaba. W dodatku szyta z kawałków. Co go dyskwalifikuje, niby podłogi się rzadko montuje, to wystarczy dołek i kałuża w namiocie.

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam Damian :-)