1. Zestaw bagaży - 250 PLN
- plecak Daiwa Mission Roving Rucksack 40 l, stan bardzo doby, nad wodą kilka razy, praktycznie zero śladów użytkowania.
- pokrowiec na kołowrotki Daiwa Mission, stan bardzo dobry, dwa razy nad wodą
- pokrowiec pojedynczy na akcesoria Daiwa Infinity, praktycznie nowy, od kupna leży w szafie
- czapka Daiwa
Jako gratis dorzucam dwustronne pudełko, które mieści się w zewnętrzną kieszeń plecaka.
2. Piker Mikado Black Draft 3 m 10-40 gram - 120 PLN
Wędka jak nowa, nad wodą była może 4-5 razy, ostatni raz w marcu br. na Okoniu gdzie wyciągnęła bez problemu jesiotra 110 cm od tamtej pory leży za szafą i się kurzy, może ktoś będzie korzystał więcej niż ja.
3. Pellety przynętowe i zanętowe, zanęta, kulki 10 mm – 50 PLN SPRZEDANE
Otwarte paczki pelletów z tego sezonu, kulki z zeszłego sezonu, to co widać na zdjęciach. Wszystko szczelnie przechowywane, więc zapach trzyma. Ser i czosnek zalany lavą o tym samym smaku w marcu tego roku. Jako gratis dorzucam podajnik Drennana do metody z foremką L.
4. Spławiki żywcowe wykonane ręczne przez Jakub_Wr, 9 – 9,5 – 10 gram, nigdy nie widziały wody - 60 PLN
Na tą chwilę możliwy tylko odbiór osobisty w Nowy Dworze Mazowieckim lub Warszawa okolice Galerii Mokotów. Ciężko u mnie z czasem do połowy sierpnia, więc niestety ciężko mi się będzie bawić w te pakowania i wysyłki. Pozdrawiam.