Na sprzedaż oferuję :
- Miska Daiwa Delexu Groundbait Bowl Black w rozmiarze medium 24x10 cm . Miska miękka , składana która idealnie nadaj się do przygotowania zanęty lub pelletu . Miska użyta dosłownie max 5 razy , w zestawie org. pudełko Daiwa.
- Zestaw 2 sztuk pudełeczek marki Tandem Baits z przegródkami , pudełeczka NOWE i nie używane.
- Pudełko marki Tayg z regulacją przegródek gdzie może być ich aż 24 ! Pudełko zamykane na zatrzaski kupione w Holandii za 14,99 euro o wymiarach 30.5x5x22 cm (szer.xwys.xgł) . Pudełko jeszcze z ceną ,użyte max 3 razy na rybach , zero oznak zużycia.
- Foresta środek przeciw komarom , bardzo skuteczny . Zostało mi ok 70 ml , w zestawie z org opakowaniem.
- Gingerbread czyli mielony piernik firmy Feeder Bait . Opakowanie 800 g , otwarte ale nie używane.
- Power Powder Vitamin opakowanie 250g zostało ok. 50 % oraz Power Powder Amino opakowanie 250 g zostało ok. 80 % . Oba Powery firmy Feeder Bait , w skład którego wchodzą m.in. mączka rybna, mielone ziarna , betaina itp. Powery jest to dodatek do zanęt wędkarskich , method mixów , pelletów czy też spod mixów.
- Zanęta Harison Gold Line High Protein Mix , drobno ziarnista idealna do methody czy też klasycznego feedera . Zostało ok. 300-400 g.
- Ringers Allsorts Sinking Boilies , kuleczki tonące i bardzo łowne w kolorach : czarny, pomarańczowy, żółty, różowy, biały i czerwony . W większości są to kuleczki 8 mm , ale są też kilka sztuk pomarańczowych i wszystkie czarne w rozmiarze 10 mm.
- Ok. 15 sztuk kuleczek marki ESP Pop Ups w rozmiarze 12 mm Salt&Pepper Squid.
- 2 sztuki koszyków zanętowych marki Matrix Horizon Feeders Medium - 50 i 60g , nowe i nie używane.
- 1 sztuka koszyk zanętowy marki Matrix In-Line Cage Feeders Medium 40 g , nowy i nie używany.
- Haczyki marki Gamakatsu model LS-2210S size 1 ponad 20 sztuk
- Podbierak teleskopowy Marki SPRO , wymiary siatki : 40x45x45 cm i długości 145 cm , NOWY i nie używany , bardzo lekki .
- kołowrotek marki DAM model Quick Fighter Pro Metal 330 FD . Używany dosłownie 3-4 razy , kupiony w Holandii za 32,95 euro ( cena jeszcze widnieje na kołowrotku ) , z zapasową szpulą ale bez pudełka i gwarancji . Delikatne oznaki użycia , głównie z transportu . Jedyny minus knob delikatnie luźny , być może śrubkę trzeba tylko dokręcić ale ja nic nie rozbierałem a być może i tak już kupiłem .
I reszta rzeczy widoczne na zdjęciach . Cena 130 zł + kw.