Witajcie,Rozglądam się za łódką zanętową z echem i gps.Co polecacie w cenie do 4,5k?Mam już swój typ ale ciekawy jestem co polecacie?Może ktoś borykał się niedawno z podobnym problemem i prawidło go roziącał? Z góry dzięki?
Jezeli chodzi o mnie to że względu na serwis wolałbym jakiegoś Polaka.A ty Maćku czego używasz?
Ja mam Prolam Hunter 650 ale bez echosondy. Z echo pewnie by ok 5 tysięcy wyszła. Jest dużo większa od Predatora i nawet na dużej fali dobrze sobie daje radę. Jeśli chodzi o kontakt i ewentualny serwis to Prolam mogę zdecydowanie polecić
Kolego zobacz sobie jeszcze Szanti 2, znajdziesz na olx. Łódka składana w Polsce i nie ma problemu z serwisem.
Cytat: Deftones w 25.10.2019, 10:12Ja mam Prolam Hunter 650 ale bez echosondy. Z echo pewnie by ok 5 tysięcy wyszła. Jest dużo większa od Predatora i nawet na dużej fali dobrze sobie daje radę. Jeśli chodzi o kontakt i ewentualny serwis to Prolam mogę zdecydowanie polecićHuntery to bardzo dobre łódki - ale swoje kosztują. W podstawowej konfiguracji i bez dodatków łódka stoi około 4000 zł - bez echo.