Autor Wątek: Flagman Cast Master Feeder 3,6 m 70 g  (Przeczytany 2460 razy)

Offline Karol28

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 9
  • Ulubione metody: method feeder
Flagman Cast Master Feeder 3,6 m 70 g
« dnia: 11.02.2018, 18:29 »
Cześć wszystkim!
Zastanawiam się nad kupnem tego feedera, ale nie ma na jego temat żadnej opinii, stąd moja prośba do osób, które miały z nim do czynienia o napisanie jak ten kijek wygląda, jak wygląda akcja, itp.
Chciałbym nim łowić średniej wielkości leszcze, więc nie wiem czy nie będzie za sztywny.
http://glinywedkarskie.pl/shop/feedery/572-flagman-cast-master-feeder-36-m-120-g.html

Pozdrawiam, Karol.

Offline Fabregasik9

• Reputacja: 75
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Flagman Cast Master Feeder 3,6 m 70 g
« Odpowiedź #1 dnia: 09.03.2020, 11:23 »
Odświeżę troszkę temat :P Panowie, czy ktoś z Was posiada tytułowy kijek ? Poszukuję czegoś taniego jako kij rezerwowy do metody. Odległość łowienia 50-60 metrów z podajnikami 30-45g. Da ten kij przyjemność z holu? Jaką ma akcję ? Będę wdzięczny za każdą informację :)

Offline wojtas1986

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 23
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #2 dnia: 09.03.2020, 11:39 »
Posiadam Cast Mastera 3.6 m do 120 g kupiłem w zeszłym roku do połowów na Odrze do niego dokupiłem kołowrotek Sherman Pro 4000 i jestem bardzo zadowolony z zakupu łowię na odległości do 50 m zestaw ze skrętką koszyk głównie 50 g. W czasie cholu wędka pracuje głównie w części szczytowej jednak pod większą rybą ugina się w połowie swojej długości. Wędka idealnie wpasowała się w moje gusta i na tą chwilę nie szukam drugiego kija. Pozdrawiam.

Offline Fabregasik9

• Reputacja: 75
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #3 dnia: 09.03.2020, 11:59 »
Interesuje mnie wersja 3,6 m do 70g i na jej temat szukam informacji, bo o wersji 120g to już książkę z opiniami można napisać :)