Autor Wątek: Namiot 1- lub 2-osobowy - propozycje  (Przeczytany 4655 razy)

Offline Koń

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 533
Odp: Namiot 1- lub 2-osobowy - propozycje
« Odpowiedź #15 dnia: 10.03.2020, 19:12 »
Chub Outkast Bivvy 1 Man , wysoki, duży. - 1200 zł
https://www.raven-fishing.pl/outkast-bivvy-1-man-namiot/pl/product/40110/

Raven ma absolutnie zbójecką cenę. Polecam szukać tego namiotu w przecenach (zwłaszcza na AD bywa w bardzo dobrych). Za komplet z narzutą dałem niecałe 900 zł (sprawdziłem dokładnie, sam namiot wyszedł 117 funtów). Co prawda musiałem robić zakup na dwie części i polować, ale się udało. I w tej cenie mogę powiedzieć, że jest to bardzo dobry wybór - chociaż moim zdaniem podłoga mogłaby być na suwak. Razem z narzutą, po zwinięciu frontu od samego namiotu, od biedy może nawet udawać dwójkę ;)

Offline DarkStag

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 5
  • Feeder, grunówka + sygnałki, bat
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #16 dnia: 10.03.2020, 19:43 »
Rok temu stałem przed podobnym dylematem. Przejrzałem sporo namiotów i ostatecznie zdecydowałem się przekroczyć budżet (też zakładałem początkowo max 1000) i kupiłem Prologic VX3 Brolly. Używany kilkanaście razy w zeszłym sezonie i jestem zadowolony z zakupu, jakościowo super, wszystko porządne i grube, szybo się rozkłada.  Brolka przeżyła porządna burze, deszcze i noce poniżej 5 stopni - było ok.  Dla jednej osoby jest bardzo komfortowo, wchodzi łóżko równolegle do wejścia, fotel i zostaje dużo miejsca na sprzęt. Wejdą też dwa łóżka ustawione prostopadle do wejścia, pomiędzy nimi zostaje ok 1 metr przejścia, miejsce na sprzęt jest wtedy pod tylną ścianą, pod i za łóżkami. Na weekendowy wypad w 2 osoby bez problemu. Na dłuższe zasiadki we 2 z większą ilością sprzętu wygodniejszy będzie pewnie większy namiot.

Offline kubik4000

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 13
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #17 dnia: 11.03.2020, 08:40 »
Temat nie aktualny zakupiłem Mivardi Professional z narzutą roczny  w stanie jak nowy za 1100 zł

Offline kubik4000

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 13
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #18 dnia: 12.03.2020, 01:07 »
Temat nie aktualny kupiłem już Mivardi Professional z narzutą w cenie 1100 zł jeden sezon używany na 2 wypadach jak nówka sztuka wygląda.
Dzięki za pomoc chopoki !!!

Offline Adrian

• Ekspert
  • Reputacja: 54
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #19 dnia: 19.05.2020, 23:00 »
Czy ktoś użytkuje namiot JRC Defender Peak Bivvy 2 Man i może powiedzieć jak wygląda skłądanie/rozkładanie? Da rade zrobić to samodzielnie w pojedynke w rozsądnym czasie? Najczęściej jeżdżę na jedną noc więc trochę szkoda tracić czas na zabawe z rurkami... Myślałem również o jedynce ale zdarząją się goście w namiocie  :)