Wszystkie podajniki do metody zhibo robi świetne, jak kupiłem pierwszy raz to w szoku byłem że taka jakość można uzyskać przy podajniku za 5 zł. Mam podajniki zhibo boat, arc , classic i polecam wszystkie.
Plastik bardzo dobry ołów się trzyma, foremka ta z przyciskiem działa bardzo dobrze, mam też foremkę zwykła bo tez maja w ofercie. Testuję na 5 wypadach i nie ma się do czego przyczepić, plastik to chyba nawet lepszy jak w prestonowych podajnikach. Co do mocowania to ja łowiąc na sztywno daję pod tym ogonkiem z tyłu podajnika stoper gumowy a w odległości 50 cm nad podajnikiem daję krętlik, a z przodu jest łącznik Drennan quick change bead . Działa to tak że podajnik jest na sztywno a podczas holu ryby odsuwa się się do krętlika co według mnie pomaga w bezpiecznym holu. Podajnik nie majda się przy pysku ryby i nie wyrywa haczyka.
Szkoda tylko że najmniejsza gramatura jest 30 gram, przydało by się 20, ja kilka podajników przerobiłem na lżejsze nawiercając w obciążeniu otwory wiertłem 4 mm wkrętarką nie na wylot.