Autor Wątek: Osprzęt do fotela Elektrostatyk - ramię i stolik  (Przeczytany 4764 razy)

Offline Kereloth

• Ekspert
  • Reputacja: 89
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Osprzęt do fotela Elektrostatyk - ramię i stolik
« Odpowiedź #15 dnia: 29.09.2019, 17:36 »
Zdecydowanie za mało według mnie. Ja przy fotelu (CUZO2) karuzelę od Drennana mocowałem na ramieniu Daiwa.

https://sklepdrapieznik.pl/sklep/ramiona-feeder-arm-y/20124-ramie-daiwa-accessory-arm-70cm.html

Tylko u mnie to lądowało na lewej przedniej nodze, do tego mała tacka z decathlonu ( ta co kiedyś w promocji była po 16 PLN) montowana na jedną tylną nogę. Karuzele na ramieniu mogłem sobie "przeciągać przed siebie" podczas nabijania podajników. Super wygoda.

Offline Tomek1988

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 34
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #16 dnia: 07.03.2020, 23:12 »
Panowie mam problem, posiadam fotel elektrostatyk FK5P i chciałbym do niego dokupić jakąś półkę boczną/stolik. Niestety jestem skazany na zakup w necie i nie chcę kupić czegoś co nie będzie pasować. Może coś doradzicie? Jak można jeszcze w coś dozbroić ten model to sugestie również mile widziane :)

Offline perkusista30

• Ekspert
  • Reputacja: 38
« Odpowiedź #17 dnia: 26.08.2020, 22:20 »
Witam, czy ktoś z użytkowników fotela korzystających z adapterów zamiast rurek używa np nogi do kosza, fotela Cuzo F3? Zastanawiam się czy takie rozwiązanie nie będzie bardziej stabilne niż rurka, która nie opiera się i podłoże. Na ten czas szukam w marę stabilnego rozwiązania zamiast kupować F3.