Wystawiam na sprzedaż kołowrotki:
1) Daiwa Fuego 6000D z zapasową szpulą, NOWY cena 500zł
Kołowrotek Nowy, otrzymany w zeszłym roku(prezent-nie mam dokumenty zakupu). Dokupiłem szpulę zapasową a nowy kołowrotek został wysłany na smarowanie przed łowieniem(one wychodzą z fabryki chyba bez grama smaru). Pracuję idealnie, nasmarowany i przygotowany do łowienia. Mocna wersja z niższym przełożeniem. Polecam do mocniejszego spinningu lub rzecznego feedera. Korbką wkręcana w główne koło zębate napędu.

2) Daiwa Prorex XR 3020PEA Nowy cena 800zł
Kołowrotek kupiony w UK. Poprzednia wersja nie LT. Najbardziej wypasiona wersja Prorexa przeznaczona do plecionek.
Po zakupie oddany do przeglądu zerowego polegającego na smarowaniu i regulacji- przygotowany do sezonu. Wyjątkowo wysyłka jedynie tego kołowrotka po weekendzie z Anglii.

3)Okuma Inception INC-6000 Nowy cena 230zł/sztukę. Posiadam dwie sztuki.
Kołowrotki nowe kupione w zeszłym roku z polskiej dystrybucji. Dowód zakupu. Po zakupie oddany do przeglądu zerowego polegającego na smarowaniu i regulacji- przygotowany do sezonu.
yq_asvuhHp8[/youtube]"]https://youtu.be/yq_asvuhHp8
0bXDymKPT7c[/youtube]"]https://youtu.be/0bXDymKPT7c

3) Ryobi SLAM Fd 5000 Nowy cena 300zł/sztukę.
Kołowrotek nowy. Kupiony przed rokiem z polskiej dystrybucji- dowód zakupu i 5letnia gwarancja. Po zakupie oddany do przeglądu zerowego polegającego na smarowaniu i regulacji- przygotowany do sezonu.

4) szpula zapasowa do kołowrotka Quantum EXO Ti 30 -150zł/szt.
Sprzedam nową szpulę zapasową do kołowrotka Quantum EXO Ti 30 .
Szpule trudno dostępne.
Posiadam dwie sztuki na sprzedaż. Cena za sztukę.

Rezerwacja na max 3h w wątku.
Wysyłka kurierem lub paczkomatem(koszty do ustalenia na priva).
Info i zapytania na priva lub szybciej na tel w PL: +4873zero44zero98zero
Kołowrotki wystawione także po sąsiedzku na forum jerkbait.pl
Pozdrawiam
Adamos Carmelos-elemelos
P.S.: Kołowrotki sprzedaję ponieważ nie będę ich używał. Są moją własnością i znajdują się w moim domu. Często są nowe, prawie nowe lub w idealnym stanie gdyż pedantycznie dbam o swą własność.
Nie wystawiam rachunków ani faktur