Autor Wątek: (S) Krzesło Flagman Armadale Feeder Chair d36 + nogi RIVE  (Przeczytany 2192 razy)

Offline sander

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 52
Czołem :)

Mam na sprzedaż krzesło Flagman Armadale Feeder Chair d36. Krzesło zakupiłem w Drapieżniku w dniu 29.07.2020 r. więc jest jeszcze prawie przez rok na gwarancji. Fotela nie trzeba chyba specjalnie reklamować - jeden z najwygodniejszych i najbardziej stabilnych foteli na rynku.

Dbam o sprzęt więc fotel jest jest w bardzo dobrym stanie. Materiał jest czysty, nigdzie nie powycierany i bez uszkodzeń. Wszystko działa jak należy. Z uwagi, że jestem estetą sprzętowym do fotela dokupiłem oryginalne nogi RIVE d36 w miejsce starych, na których było widać ślady użytkowania. Koszt samego kompletu takich nóg to około 500zł. Dwie przednie regulowane tak jak w fotelu Armadale. Nogi jeszcze nie były używane i założone zostały tylko do poniższych zdjęć wiec są w stanie sklepowym. Szczęśliwy nabywca dostanie fotel na czterech nowych nogach RIVE. Stare nogi zostawiam dla siebie.

Z mankamentów to delikatne przytarcia na rurkach z tyłu oparcia. Powstały od przewożenia fotela w jednej torbie z podnóżkiem. Są mało widoczne i gdyby komuś przeszkadzały to myślę, że wystarczy zamalować je czarnym markerem, żeby w ogóle nie było ich widać. Nie robiłem tego, żeby ktoś mi nie zarzucił, że coś próbowałem ukryć. Zaznaczyłem te otarcia na ostatnim zdjęciu.

Cena fotela to 900zł z wysyłką po mojej stronie. Polecam i zapraszam.

P.S. Półka ze zdjęć nie jest w komplecie ;)

Offline sander

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 52
Odp: (S) Krzesło Flagman Armadale Feeder Chair d36 + nogi RIVE
« Odpowiedź #1 dnia: 20.08.2021, 16:19 »
Ogłoszenie do zamknięcia. Fotel sprzedany.